Reklama

Viasat HD čoskoro v platforme Skylink, česká lokalizácia sa pripravuje

Na satelite ASTRA 3B, ktorý je umiestnený na orbitálnej pozícii 23,5 stupňov východne sa objavil v platforme Skylink nový program s označením Viasat HD CZ, na ktorom v rámci jednej pozície vysielajú programy Viasat Natural HD (7-19h) a Viasat History HD (19-7h).
Pokračovanie nižšie:


Aktuálne je už pripojený k programu aj CAID 0624 systému IRDETO a CAID 0D96 systému Cryptoworks, ktoré používa satelitná platforma Skylink pre svoje nové karty IRDETO/ICE. Program však zatiaľ nie je sprístupnený zákazníkom satelitnej platformy, ale iba v rámci interných testov pre vybranú časť dekódovacích kariet.

Program Viasat HD bude zaradený vďaka spolupráci satelitných platforiem Skylink a Satellite BG, ktorá už vybraný program má zaradený vo svojej oficiálnej ponuke.

Nový program Viasat HD by mal byť zaradený do ponuky Skylinku až bude po technickej stránke všetko pripravené. V redakcii očakávame, že by to malo byť v najbližších dňoch.

K programu sa pripravuje aj česká lokalizácia. „Štart programu Viasat HD v českej verzii pripravujeme“, povedal pre náš portál SatelitnaTV.sk Jaromír Glisník, člen predstavenstva spoločnosti TradeTec.

Mohlo by vás ešte zaujímať