Reklama

CS Link: Platené programy je možné aktivovať priamo u predajcov

Spoločnosť Media Vision, ktorá prevádzkuje satelitnú platformu CS Link pôsobiacu na Slovensku a v Českej republike rozširuje spôsob predplácania svojich platených programov o možnosť aktivácie priamo v hotovosti u vybraných predajcov satelitnej techniky či predajňach elektra.
Pokračovanie nižšie:


Platforma tak zjednodušuje spôsob predplácania platených programov a vychádza tak v ústrety najmä slovenským zákazníkom, ktorí doteraz využívali najmä len platbu so stieracími kupónmi, ktoré boli vo väčšine prípadov oveľa drahšie ako bola hodnota samotného kupónu či platba kreditnou kartou. Zákazníkom satelitnej platformy CS Link tak stačí zájsť do vybranej predajne spolu s číslom dekódovacej karty a aktivovať si akýkoľvek platený balík programov v hotovosti. Aktivácia programov prebieha v takomto prípade okamžite.

Rozšírenie aktivácie programov satelitnej platformy CS Link súvisí aj s novým servisným webom pre predajcov, ktorý platforma sprístupnila na svojej hlavnej stránke www.cslink.sk, pre slovensko a www.cslink.cz pre česko. Každý predajca (aj súčasní, ktorí využívajú už starú verziu servisného webu) sa musí nanovo zaregistrovať do nového servisného webu. Po autorizovaní údajov mu bude umožnený prístup do novej verzie servisného webu.

Mohlo by vás ešte zaujímať