Reklama

Na Slovensku je dostupná nová TV platforma Sweet.tv

V poslednom období odštartovala na Slovensku nová internetová služba Sweet.tv, ktorú prevádzkuje spoločnosť VAN Group so sídlom v Bratislave.
Pokračovanie nižšie:

V ponuke Sweet.tv sú aktuálne tri programové balíky S, M a L. Za najnižší balík zaplatia klienti 6 € mesačne, stredný balík je v cene 9,99 € mesačne a najvyšší za 15 € mesačne. V najdrahšom balíku je 85 televíznych staníc v SD, HD či UHD kvalite, v cene je tiež zahrnutý archív vysielania s možnosťou sledovania až na piatich zariadeniach súčasne. Lacnejšie balíky majú menší počet staníc, menší počet pripojených zariadení a úplne najlacnejší má archív vysielania nie na 7, ale iba na 3 dni. Ku všetkým balíkom majú predplatitelia sprístupnené tiež niektoré vybrané filmy zdarma, zvyšné si môžu zakúpiť vo videopožičovni. Od 22. septembra 2022 bude vo videopožičovni uvedený napr. film Thor: Láska a hrom.

Predplatné za Sweet.tv je možné zaplatiť na akejkoľvek platforme prostredníctvom kariet VISA/Mastercard, Google Pay a Apple Pay. K dispozícii je tiež možnosť vyskúšať si službu na 7 dní bezplatne či 14 dní za 0,1 €.

Aplikácia Sweet.tv je dostupná na smart TV (LG, Samsung, Android TV), smartfónoch (Android a iOS), tabletoch (Android a iOS), set-tob-boxoch (Apple TV a Xbox) notebookoch (macOS a Windows).

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. Ak nemajú kde dávat peniaze Slováci aj Česi tak len nech si ju objednajú aj RIK plus .

    1. Operátor RiK Plus – je kvalitná TV platforma.Ponúka atraktívne balíčky za nižšiu cenu ako majú veľký hráči na trhu.Obsluha je veľmi jednoduchá , s archívom a je dostupná na TV Samsung, LG a androide.

    2. julio alvarez si robis prdel ze ? 3 ecka za stanice, ktore zasutpuju ta ista firma, co danu platformu predava ? to co ti davaju za 16,50 mas v antiku za 11,90…

    3. suarez# zabudol si dodať, že v Antiku platí cena len pre DVE pevné zariadenia TV / STB. V RiK Plus môžeš mať v rámci účtu až 5 TV alebo STB bez doplatku.

  2. Vysíelače » PL » Multiplex 1 – PL a Vysíelače » PL » Multiplex 2 – PL može mi dat niekto info kde su preladene na inych frekvenciach,lebo ich nevieme najst vobec.Okrem toho ide zatial najst,len toto Vysíelače » PL » Multiplex 3 – PL kde su TVP Programy.

  3. v poslednom čase ? už minimálne pol roka s tým týto ukrajinci otravujú ! a pritom to nie je nič iné, ako ponúka minimálne tretina menších slovenských ISP, je to len prepredaj stramov jedného veľkého streamservera

  4. Sweet tv Je to UA platforma a draha!tv a nieje tam markiza ..takze si ju mozu nechat sa neoplati…

  5. Angelike chýbajú práve diváci z voľnej antény DVB-T, aby nemala také katastrofálne čísla sledovanosti napr. Tvoj ksicht znie nepovedome…

    1. Presne tak konečné prvý operátor ktorý nezaradil Markízu skvelé , mali by ísť príkladom aj ďalší operátori !

  6. Keďže webovú stránku majú aj v maďarčine, programový raster maďarských staníc je veľmi úbohý. Tie sa dajú pozerať zadarmo cez DVB-T. Pre koho spravili maďarskú webovú stránku, ktorá je mimochodom ako keby bola z Google translátora?

  7. Ked nie je tam markiza čo mam kukat UA programy a ich dotovať?

Komentáre už nie sú povolené.