Reklama

Telekom oznamuje zákazníkom, že zvýši cenu za službu Magio Go

Predplatitelia služby Magio Go dostávajú v týchto dňoch SMS správy s informáciou, že od 1. marca 2020 dôjde k zmene cenníka. Konkrétne sa zvýši cena vyššieho balíka Premium zo súčasných 5,99 € na 10,90 € mesačne (bez viazanosti). V prípade, že sa zákazník zaviaže službu využívať na 24 mesiacov, bude mu účtovaných 8,9 € mesačne. Cena nižšieho balíka Štandard sa nemení, zostáva na 3,99 € mesačne.
Pokračovanie nižšie:

Telekom aplikáciu Magio Go od novembra 2019 výrazne vylepšil a priniesol nové funkcionality, čím sa služba dostáva na úroveň pevnej služby Magio TV. Pre väčšinu zákazníkov sa nič nemení a majú TV aplikáciu Magio GO naďalej zadarmo k pevnej službe Magio TV,“ uviedol operátor.

TIP: Test nového multimediálneho Magio GO boxu Kaon KSTB 6077

V praxi to znamená, že zdraženie služby sa dotkne iba zákazníkov, ktorí majú službu aktivovanú samostatne. Klienti Magio TV a Magio Sat budú mať prístup k Magio Go aj naďalej bezplatne. V tomto prípade však platí, že sprístupnené budú mať iba tie programy z ponuky Magio Go, ktoré majú dostupné aj v IPTV či satelitnej službe.

Zákazníci, ktorí so zmenou cenníka nesúhlasia, môžu odstúpiť od zmluvy bez sankcií do 1 mesiaca od doručenia SMS správy, prípadne listu.

Magio Go umožňuje sledovať televíziu kdekoľvek na to vybraných Smart TV, smartfónoch, tabletoch či PC. Ďalšou z možností je aj Magio Go TV box, ktorý je možné pripojiť cez HDMI kábel k staršiemu televízoru. Jediné, čo zákazník potrebuje, je internetové pripojenie cez kábel alebo WiFi od akéhokoľvek poskytovateľa a existujúci alebo nový účet Magio Go.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. Ďakujem,mal som to výlučne kvôli digi sportom,ale toľko už platiť nie som ochotný,nájdem si inú cestu ako si pozrieť tie 4 futbalové ligy,

  2. A počkajte to je len začiatok.. Nový rok nové zdražovanie.. Tipicke pre Telekom..

    1. Ja telekomu oznamujem, že sú mi ukradnutí, a keďže už socík skončil, sú aj iné možnosti, keďže je neschopnosť pripraviť apku pre Apple TV v nedohľadne, môžu o veľkých kšeftoch snívať.

  3. Drastické zdraženie….cena bola doteraz najvýhodnejšia na trhu za obsah.No a teraz hor sa ku konkurencii…SledovanieTV,KukiTV,LepšíTV,SkylinkLive,HorizonGO…NETFLIX,HBOGO…

    1. Asi sú mu všetky športy ukradnuté.. Ja keď chcem baseball, platím si MLB.tv cez apple tv a tiež ma netrápi 10staníc, kde dookola len naháňajú loptu 😀

  4. Súhlas ten digisport je to prečo si to väčšina objednáva extra, teraz je cena už prehnaná, to bez debaty

  5. daľší nenažraný poskytovateľ tv.programov,ešteže nie som abonentom takýchto nenažrancov.

  6. Aj ja som chcel si dat magio go, ale po tomto nehoráznom zdražení ani omylom takú cenu akceptovať a platiť obejdem sa

  7. Na živé.sk je info ako na 12 mesiacov viazanosť za rovnakú cenu 5.99 a prvé 3 mesiace dokonca zadarmo… Pri tomto zvýšení to vychádza ako dobre riešenie. Nedá sa dat link, ale nájdete to..

    1. Pravda: ak nemáš v zmluve klauzulu, že si Telekomančovia vyhadzujú právo meniť cenu, tak môžeš odstúpiť od zmluvy aj pred ukončením viazanosti – a to bez pokuty. Zvyčajne toto právo odstúpiť bez pokuty trvá mesiac od doručenia písomného oznámenia o zvýšení ceny.

  8. Veru akú viazanosť však magio go je bez viazanosti za 5.99 teda bol za tú cenu.. Viazanosť určite nie keď chcú nech ma vypnú dá sa prejsť aj inam… Asi toľko…

  9. Ja by som zrušil polovicu športových kanálov. Je to kus prehnané.

  10. Toto sa dalo cakat, isto tam bol velky narast uzivatelov, kedze na sportovych kanaloch sa konecne da kukat futbal v slusnej kvalite, chcu to vyuzit. Ale za skoro raz taku sumu to prepiskli. Bral by som tych 12 mesiacov viazanosti za 6e ako pise Janybaci. Ale za 8e na 2roky asi nie.

  11. Takze takto, clanok je zle napisany.
    V pripade ze si zriadite sluzbu telefonicky alebo osobne na pobocke do konca februara budete ju mat za 6e mesacne pricom mate 3 mesiace ale s rocnou viazanostou. To vychadza na 4,49 eura mesacne.
    Po roku si potom mozete vybrat alebo bez viazanosti za 11e ale s viazanostou na 2 roky za 9e. Takze na rok sa to este oplati potom uvidime co bude dalej. Mozno budu do buducna nejake ponuky od telekomu na zlavu.

    1. Mne to vychádza 4,79€ mesačne, nie 4,49€ (s tými 3 mesiacmi grátis), ale to je detail.

  12. Keď už zdražili, tak by popri tom Magio Go Premium mohli vytvoriť ešte jeden balík pre ľudí, ktorých šport nezaujíma. Nech vyhádžu von tie športové stanice a spravia zo zvyšku nový balík za pôvodných 6€ bez viazanosti (a prípadne za 5€ s ročnou viazanosťou alebo za 4€ s 2r. viazanosťou). A hlavne nech doladia svoje appky a software pre boxy! Potom bude ich ponuka viac ako zaujímavá…

  13. Už som prešiel na digi go. Ta istá aplikácia, len športové programy a par slovenských. 6€ mesiac, alebo 15 na tri, alebo 48 na 12 mesiacov

Komentáre už nie sú povolené.