Reklama

DIGI TV odložila vydanie nového firmvéru pre boxy Kaon NA1170

V noci z pondelka 9. na utorok 10. októbra malo dôjsť pôvodne k vydaniu nového firmvéru pre dodávané boxy satelitnej televízie DIGI TV, ktorý mal priniesť niekoľko opráv a noviniek. Podľa našich zistení, ako aj informácií priamo od našich čitateľov, k jeho vydaniu nakoniec nedošlo.
Pokračovanie nižšie:


Na poslednú chvíľu sme ho museli stiahnuť. Našli sme tam jednu chybu, ktorá by ohrozila veľkú časť boxov v poli,” vysvetlil pre náš portál SatelitnáTV.sk Roman Vavrík, riaditeľ marketingu DIGI Slovakia. “Nechceli sme to riskovať a obmedziť službu našim zákazníkom takže sme upgrade nakoniec nezrealizovali. Na odladení sa pracuje a hneď ako to bude fixnuté, nový FW zverejníme,” dodal.

Aj keď k aktualizácii dodávaných boxov zatiaľ nedošlo. Plánované zmeny v programovom rastri to vôbec neobmedzilo. Od dnes môžu zákazníci DIGI TV prijímať opäť filmový kanál Film+, ktorý je súčasťou vyššieho balíčka Maxi. Naopak z ponuky bol vyradený kanál CBS Drama, ktorý podľa už zverejnených informácií, končí na slovenskom a českom trhu.

Mohlo by vás ešte zaujímať