Reklama

Plustelka ponúkne v septembri ochutnávku až troch programov

Počas mesiaca september ponúkne terestriálna platforma Plustelka ďalšiu ochutnávku pre všetkých divákov, ktorí prijímajú programy prostredníctvom antény. Po týždňovej ochutnávke športového programu Sport 1, ktorá bola v auguste, plánuje operátor v septembri šíriť nekódovane dokumentárne programy od Viasatu.
Pokračovanie nižšie:


Viasat History bude šírený voľne cez anténu od 1. do 10. septembra, od 11. do 20. septembra bude dostupný všetkým divákom kanál Viasat Explore a posledných 10 dní v mesiaci zase Viasat Nature. Po týchto termín budú programy zakódované a sprístupnené opäť už len predplatiteľom.

Počas voľného vysielania si diváci budú môcť pozrieť ochutnávku atraktívnych dokumentov ako napr. „Špeciálne jednotky SAS: odvážnemu šťastie praje“ o náročnom procese príjímania nových členov do špeciálnych jednotiek britskej armády, či „Tučniaci, špión vo vlastných radoch“, ktorý ponúka unikátny pohľad na život týchto charizmatických vtákov z perspektívy animatronických kamier integrovaných priamo medzi nimi.

Všetky tri programy Viasat History, Viasat Explore a Viasat Nature sú vysielané vo 4. multiplexe, pre ich príjem je teda už potrebné zariadenie s podporou nového štandardu DVB-T2.

Okrem ochutnávky tiež pripravila spoločnosť Towercom aj novú kampaň vďaka ktorej môžu získať záujemcovia o príjem programov z Plustelky zľavu na zariadenie Plustelky až 10 eur (vrátane DPH) a to ako na set-top box AlmaT300HD, tak aj na moduly Smith alebo Strong. Podmienkou pre získanie zľavy 10 € je objednávka služby Plustelka Štandard na 12 mesiacov vopred, v celkovej hodnote 35,88 € (vrátane DPH).

Akcia trvá od 28.08.2017 do 30.09.2017 alebo do vyčerpania zásob koncových zariadení alebo do vyčerpania celkovej hodnoty dotácie.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. Noc comment:

    DVB-T / T2 cez anténu zdarma – ČR verzus SR: Pozrite si tieto odkazy, ČR 71 programov zdarma, SR 11 programov zdarma. Za zmienku stoji JOJ Family, ktorú majú Česi zdarma, my za Primu Plus musíme platiť, podobne ako ďalšie programy, aj filmové…

    Česká republika: https://goo.gl/Gbwwzb

    Slovensko: https://goo.gl/P3jns5

    1. Západné Slovensko

      https://www.facebook.com/1576046972655826/photos/ a.1622548314672358.1073741829.1576046972655826/1829401443987043/?type=3

    2. @Z: aspoň nekecajte kraviny!!! 71 progranov možno tak v Prahe a blízkom okolí. Ale sú oblasti kde sú radi za DVA muxy – verejnoprávny a jeden komerčný s 2x Nova, 2x prima a 1 x Barrandov!!! Napr. oblasť severnej moravy pri hraniciach so SR, kde je dostupný len signál z Lysej Hory

  2. Ale ak sú tieto programy v DVB-T2 MUX 4, tak to nebude dostupné pre všetkých, len pre tých, ktorí majú DVB-T2 set-top box alebo DVB-T2 televízor. Je to iné oproti tomu, keď sa voľne vysielal Sport 1, ktorý vysiela v DVB-T MUX 1 – ten bol skutočne pre všetkých… Toto teraz nie je pre všetkých ! ! !

    1. V podstate by mohol poslúžiť na prezentovanie Plustelky aj kanál Info ktorý má každý divák prospelo by to všetkým príklad Sport 1v Mux 1 tam ho videli všetci diváci Dvbt aj keď šiel len pár dní.Veľakrát zisťujem že kanál Info majú mnohý vymazaný asi to ľudí znervózňuje ak nie je aktívny-očakávajú viac informácii aj keď sa vylepšil ešte má rezervy.- Viasaty volne by mali patriť všetkým divákom odozva by bola určite mnohonásobne vyššia..

  3. Nech si celu plustelku niekde strčia. Kvalita o ničom SD ako z VHS kazety. Dakujem nech si to pozeraju tí , čo dostali od štátu podporu na nákup DVB T prijímačov

  4. Ďakujem, že stále kašlete na Oravu, ale už kukám len jednotku a dvojku tak si plusku pustite len v hlavnej dedine SVK.

    1. Už ide panstvo rozširovať MUX 4, najbližšie Prešov – mesto, potom ostatné…

    2. okr.Prievidza taktiež naďalej mizerné/žiadne pokrytie signálom mux4.

  5. Len tak ďalej plustelka!Tie ochutnávky sú dobré .Nakoniec si vás predplatím na rok.Lebo joj a markíza sa už vôbec nedá pozerať ta by ani nemusela tam byť miesto nich mohli ste dať iné programy bez toľkých reklám.Janka

    1. Prečo by som mala byť towertlrolu.Ja mám 32 led tv a pre mňa stačí aj sd program len nech ma to zaujme !Napríklad viasaty tam sa dá vzdy niečo nájsť čo ma zaujme.Šport pre mňa nemusi byť ale 100 ľudí 100 chutí.A nejaké spravodajsvo tam stačí aj Rtvs 1 2 nepotrebujem komerčné stanice plné reklám.Nie som televízna maniacka.

  6. PAN Z česke DVB-T na zapadnom slovensku 27 televiznych stanic.

  7. RE:Z

    Dalšia demagógia. Akých 71 programov? Veď tam máte dostupnosť zo všetkých vysielačov a programy aj dvakrát tie isté…

    To si dajte potom dostupnosť aj napr. v Bratislave aj z vysielača Nitra, Sitno, Gerecse, Gyor, Sopron, Viedeň, Semering , Mikulov Devín, Brno Kojál + všetky lokálne mini vysielače napr. Slovnaft,Petržalka, Pieštany, Trnava, Galanta a pod…

    Porovnávajte porovnatelné. Sme tretinový trh a všetky TV ktoré chcú vysielať volne sú aj v DVB-T.
    Zvyšok v platených službách podobne ako v Rakúsku či Maďarsku.

    1. Áno ? Veď ja si chcem ako v Rakúsku predplatiť, no na Orave keď konečne spustili mix 1 a teraz tam presunuli ČT cka, tak mám za ne dať 6€ alebo akciových 3€ za dva ČT cka ? Také silné prášky neberiem 🙂

  8. Vyzerá to tak že do Dvbt Plustelka pribudne kanál Očko SK prebiehajú rokovania s operátormi štart stanice nie je ešte určený..

Komentáre už nie sú povolené.