Reklama

Markíza získala práva na Bundesligu, ponúkne jeden zápas z každého kola

Skupina Markíza už v auguste 2017 obohatí programovú ponuku svojej televízie Dajto o exkluzívne zápasy z najvyššej nemeckej futbalovej súťaže – Bundesligy. Divákom ponúkne vždy jeden vybraný zápas z každého kola v rámci sezóny 2017/2018, ktorá odštartuje v piatok 18. augusta 2017.
Pokračovanie nižšie:


Bundesliga patrí medzi najnavštevovanejšie futbalové súťaže v Európe a nechýbajú v nej ani slovenskí futbalisti. Súčasťou Herthy Berlín je pravý obranca slovenskej futbalovej reprezentácie Peter Pekarík a Ondrej Duda, ktorý je tiež súčasťou reprezentačného výberu trénera Jána Kozáka. V kádri Borussie Mönchengladbach je talentovaný László Bénes, ktorý hral aj na nedávnych ME vo futbale hráčov do 21 rokov v Poľsku.

Teším sa, že sa nám podarilo získať exkluzívne televízne práva na takú kvalitnú futbalovú súťaž, akou je Bundesliga. Divákom tak budeme na stanici Dajto pravidelne ponúkať skvelé futbalové zápasy, v ktorých sa predstavia také hviezdy ako Robert Lewandowski, Pierre-Emerick Aubameyang, či slovenskí futbalisti Pekarík, Duda, Bénes. A ako lahodný futbalový predkrm divákom naservírujeme pred štartom Bundesligy súboj dvoch najlepších nemeckých tímov Borussie Dortmund a Bayernu Mníchov, ktorí budú bojovať o víťazstvo v Supercupe,“ povedal Martin Lisý, vedúci športovej redakcie TV Markíza.

Bundesliga bude mať na Dajto svoj stabilný vysielací čas vždy v sobotu o 15:25. Štartuje už v sobotu 19. augusta 2017 atraktívnym zápasom Hertha Berlín – VfB Stuttgart, ktorý bude komentovať Slávo Jurko. Okrem neho sa v úlohe komentátorov predstaví aj Miroslav Špaček a nový člen športovej redakcie TV Markíza Robert Kmeťo.

Ešte pred štartom samotnej Bundesligy však divákom v sobotu 5. augusta 2017 so začiatkom o 20:20 prinesie Dajto aj atraktívny DFL Supercup, čiže súboj víťaza nemeckého pohára Borussie Dortmund s nemeckým majstrom Bayernom Mníchov.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. No Uvidíme Dajto či vám to Vydrží lebo Vieme ako to s LaLigou Dopadlo kvôli Poruchám išla na DIGI Sport takže obávam sa že Práva v Prípade daľších Problémov s Prenosmi bude mať DIGI CZ a DIGI SK teda DIGI Sport

  2. Naco to je dobre bundesligu dava eurosport2 skoro vsetky zapasy a slovensko=cesky komentatory!

Komentáre už nie sú povolené.