Reklama

Odštartoval GINX eSports TV. V ponuke ho má Magio TV, Magio Sat a DIGI TV

Vo štvrtok 23. júna 2016 odštartoval nový 24-hodinový kanál o hrách GINX eSports TV. Prístup k nemu majú automaticky všetci diváci, ktorí mohli doteraz sledovať GINX. Nový kanál vysiela totiž práve na pozícii po tomto programe. GINX eSports TV je distribuovaný vo Veľkej Británii, Írsku ako aj v ďalších krajinách, vrátane Slovenska. Prijímať ho bude môcť až 37 milióna domácností.
Pokračovanie nižšie:


GINX eSports TV sa chce vo svojom vysielaní zameriavať hlavne, ako už názov napovedá, na elektronický šport. Prevádzkovateľ kanálu uvádza na svojich webových stránkach, že novým programom chce pritiahnuť k televíznym obrazovkám aj divákov z internetu. V programovej ponuke by nemali chýbať prenosy z turnajov počítačových hier ako Turner ELEAGUE Tournament, FACE IT eSports Championship Series či Valve The International Dota 2.

Zo slovenských operátorov ponúka GINX eSports TV už od začiatku Magio Sat (pozícia 105), DIGI TV (pozícia 117) a Magio TV. Program je dostupný aj s českou audio stopou, česká lokalizácia je však k dispozícii len čiastočne. Väčšina programov je preto vysielaná iba v anglickom jazyku.

Mohlo by vás ešte zaujímať