Reklama

AXOCOM zahájila spoluprácu s AXN

Mediálna spoločnosť AXOCOM posilňuje distribučnú ponuku pre český a slovenský trh. Najnovším prírastkom v programovom portfóliu sú kanály prevádzkované spoločnosťou AXN Europe – okrem vlajkového AXN a AXN HD zameraného najmä na seriálovú a filmovú tvorbu k nim patrí aj AXN White, kde si na svoje prídu milovníci krimi príbehov a napätia, AXN Black a nelineárnej SVOD služby AXN NOW.
Pokračovanie nižšie:


AXOCOM bude pre AXN pôsobiť v úlohe exkluzívneho distribútora pre Českú republiku a Slovensko. „Veľmi si dôveru nového klienta vážime,“ hovorí riaditeľka AXOCOM Erika Luzsicza. „AXN si za roky svojho pôsobenia v strednej Európe zaistila pevné postavenie na oboch trhoch a širokú základňu verných divákov. AXOCOM tak vstupuje do novej éry svojho pôsobenia s ešte silnejším klientským portfóliom, vďaka ktorému dokáže vyhovieť požiadavkám operátorov na všetkých trhoch, kde pôsobí.

Tento rok na jar prichádzajú kanály AXN s aktualizovanú vizuálnou identitou, ktorej originálna podoba zodpovedá súčasnému programovému zameraniu skupiny. Nová identita zahŕňa novú podobu loga a ďalších grafických prvkov. Sprievodná marketingová kampaň bola v televízii a na internete zahájená 17. marca.

AXN prináša programy, ktoré si u divákov vydobyli kultový status. Sú to napr. Sherlock a Watsonová, Myšlienky zločinca, NCIS: LA (Námorná vyšetrovacia služba) a CSI: Cyber. Vo vysielaní sa tiež pravidelne objavuje aj filmová tvorba.

Mohlo by vás ešte zaujímať