Reklama

Aké dve hlavné novinky prinesie nový softvér pre DIGI boxy? Pozrite si vo videu

Ako sme už avizovali, prvý májový týždeň vydá satelitná platforma DIGI TV nový softvér pre všetky dodávané boxy Kaon s označením NA1170.

Aktualizácia prebehne automaticky v nočných hodinách. Zákazníkom, ktorí počas aktualizácie nebudú mať box v elektrickej sieti, prípadne majú vypnuté automatické aktualizácie, prebehne zmena na novú verziu, po prepnutí na akýkoľvek kanál vysielaný z frekvencie 12 054 MHz (napr. Jednotka HD, Dvojka HD, Markíza HD). Počas prebiehajúcej aktualizácie je nutné nechať prijímač zapnutý až do ukončenia procesu, čo môže trvať aj niekoľko minút.
Pokračovanie nižšie:


Novú verziu softvéru s označením SW:00.00.00.15 máme už v redakcii portálu SatelitnáTV.sk k dispozícii na testovanie, preto sme pripravili pre Vás aspoň malú ukážku dvoch hlavných noviniek na ktoré sa môžu zákazníci DIGI TV s dodávaným boxom tešiť.

Okrem možnosti úpravy kanálovej mapy cez špeciálnu webovú aplikáciu (stb.digislovakia.sk) a jej následný import do satelitného boxu pomocou USB kľúča či funkcii vyhľadávania nekódovaných kanálov priamo z menu prijímača, tiež stoja za zmienku aj ďalšie drobné zmeny.

Opravená bola napr. chyba ktorá spôsobovala opätovné pridanie vymazaného kanálu do obľúbenej skupiny. Zákazníkom sa totiž stávalo, že si odstránili z kanálovej mapy nejaký kanál a ráno ho tam po aktualizácii opäť našli. Drobné zmeny nastali aj v prekladoch, vyriešený bol aj mechanizmus spracovania EMM správ a vylepšený aj pravidelný mechanizmus nočnej aktualizácii boxu.

Mohlo by vás ešte zaujímať