Reklama

OFF Radio Kraków rozšírilo ponuku poľského DAB+ multiplexu z vysielača Szczawnica – Przehyba

Už niekoľko dní je možné naladiť v poľskom lokálnom DAB+ multiplexe RDN, ktorý je šírený z vysielača Szczawnica – Przehyba na kanáli 10B (211,648 MHz) v tzv. treťom pásme VHF, novú rozhlasovú stanicu OFF Radio Kraków. Vysielanie je dostupné s dátovým tokom 128 kbps. Okrem toho bola z multiplexu odstránená pozícia Radio Profeto.pl.
Pokračovanie nižšie:


Poľský multiplex RDN, ktorý je možné naladiť aj v niektorých miestach na Slovensku, aktuálne šíri šesť rozhlasových staníc Doxa FM Opole, Radio eM Kielce, Radio RDN Małopolska, Radio RDN Nowy Sącz, Radio VIA a OFF Radio Kraków. Všetky okrem novo pridaného OFF Radio Kraków vysielajú s dátovým tokom 144 kbps.

Na ktorých miestach sa u nás objavuje signál sme Vám už priniesli v tejto správe. Pre príjem je samozrejme potrebný rozhlasový prijímač s podporou DAB+.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. Dnes doobeda som v sedle Besník nad prameňom Hrona (994 m.n.m.) zachytil poľské DAB+ na kanáli 10B 211.648MHz (Szczawnica), naskenovalo mi 6 PL rádií (uvádzam v abecednom poradí):

    1. Doxa FM Opole
    2. OFF Radio Krakow
    3. Radio eM Kielce
    4. RDN MPL
    5. RDN NS
    6. Radio Via

    Skoro všetky mali bitrate 144 kbps, s výnimkou OFF Radio Krakow (bitrate 128 kbps).

    PTY bolo u všetkých POP M, OFF Radio Krakow bolo bez identifikácie PTY.

    Čo sa týka signálu, tak mal som plné max. 4 štvorčeky zo 16-tich (16 plných = veľmi silný signál) a najlepší signal error aký som dosiahol bol asi 27.

Komentáre už nie sú povolené.