Reklama

DIGI GO konečne už aj pre zariadenia s operačným systémom iOS [video]

Od dnes môžu využívať mobilnú televíziu DIGI GO už aj majitelia mobilných zariadení s operačným systémom iOS, od spoločnosť Apple. Stalo sa tak viac ako dva mesiace po spustení služby, ktorá bola oficiálne dostupná zákazníkom DIGI TV od 8. decembra 2015. Majitelia zariadení s operačným systémom Android majú k službe prístup od štartu služby.

Aplikácie DIGI GO sú dostupné v obchodoch AppStore a Google play bezplatne, navyše do konca marca 2016 súčasní zákazníci DIGI neplatia ani za využívanie služby.
Pokračovanie nižšie:


DIGI GO je aplikácia pre mobilné telefóny a tablety, ktorá zákazníkom umožňuje sledovať športové programy DIGI Sport 1, 2, 3 a 4 prostredníctvom internetu na celom území Slovenska. Službu je možné využívať až na dvoch rôznych zariadeniach súčasne (mobilný telefón a tablet). V aplikácii majú zákazníci prístup okrem živých streamov v rôznych kvalitách aj 14 dňového programového sprievodcu či funkciu TimeShift. Užívateľ si tak môže počas sledovania svojich obľúbených prenosov program zastaviť či pretočiť späť a to až 90 minút.

TIP: Vyskúšali sme DIGI GO, mobilnú televíziu od DIGI TV

Operátor má v pláne sprístupniť DIGI GO v najbližších týždňoch aj pre zákazníkov, ktorí nevyužívajú ani jednu zo služieb DIGI. Cena za službu bude 4 € mesačne. Predplatiť sa bude dať na obdobie 3, 6 a 12 mesiacov.

Prikladáme aj krátku video ukážku aplikácie DIGI GO (Android). Pre užívateľov zariadení iOS je celé rozhranie veľmi podobné, rovnako ako aj funkcionalita.


Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. Může se tato mobilná televize DIGI GO používat i v ČR,popř.i jinde v zahraničí?

Komentáre už nie sú povolené.