Reklama

Česko-slovenská verzia Fashion TV v ponuke DIGI TV a Magio Sat

Zákazníci satelitných platforiem Magio Sat a DIGI TV môžu od dnes prijímať česko-slovenskú verziu kanálu Fashion TV. V set-top-boxoch ju nájdu po aktualizácii programového rastra na doterajšej programovej pozícii anglickej verzie Fashion TV, ktorá už dostupná v ponukách oboch platforiem nebude. Rovnako ako dvojprogram DIGI Sport 5/Info kanál. Ten bol z ponuky vyradený len dočasne, keďže v poradí piaty športový kanál DIGI Sport už prestal vysielať zápasy z Ligy Majstrov.
Pokračovanie nižšie:


Všetky zmeny sa zákazníkom DIGI TV prejavia automaticky pri prepínaní programov (napr. medzi Jednotka HD a Dvojka), užívatelia Magio Sat musia vypnúť prijímač s diaľkovým ovládaním aspoň na desať minúť.

Kanál Fashion TV Czech & Slovak je šírený na satelite Intelsat 10-02 (1°W) z frekvencie 12 607 MHz, pol. V., v kompresnom formáte MPEG-4. Stanica nahradila dvojprogram DIGI Sport 5/Info kanál. Vysielanie je samozrejme kódované systémami Conax (CAID: 0B1C) a Nagravision (CAID: 1882). K dispozícii je jedna audio stopa v kompresnom formáte AAC.

Fashion TV Czech & Slovak je lokalizovaná verzia kanálu o móde pre slovenských a českých divákov. Kanál bol doteraz dostupný iba u vybraných káblových a IPTV operátorov. Zo satelitných operátorov ju mal v ponuke len nováčik ANTIK Sat.

Technické parametre pre príjem Fashion TV CZ/SK
Družica: Intelsat 10-02 (1°W)
Frekvencia: 12 607 MHz
Polarizácia: Vertikálna
FEC: 2/3
SR: 26666
Norma: DVB-S2
Modulácia: 8PSK
Provider: ST

Zákazníci DIGI TV nájdu Fashion TV CZ/SK na pozícii číslo 119. Pozícia číslo 99 po DIGI Sport 5/Info kanáli nie je aktuálne obsadená.

Mohlo by vás ešte zaujímať