Reklama

ANTIK spúšťa svoje triple play služby v Bratislave

Antik Telecom zavedie pripojenie s rýchlosťou až 1000 megabitov za sekundu, digitálnu TV s archívom a telefonovanie bez poplatkov aj do Bratislavy. Prvé domácnosti budú pripojené už vo štvrtok 15. októbra 2015. Oznámil to dnes operátor na tlačovej konferencii.

Antik využije v Bratislave technológiu gigabitovej pasívnej optickej siete (GPON) s pripojením optickým vláknom až do bytu zákazníka. Pokrytie Antiku zahŕňa veľkú časť Nového mesta a menšiu časť Starého mesta v okolí Šancovej ulice, pričom gigabitové pripojenie je k dispozícii v celej zóne. Dostupnosť služieb si bude možné overiť na špeciálnej webovej stránke bratislava.antik.sk. Zákaznícke centrum otvorí operátor v hlavnom meste v priebehu novembra 2015.
Pokračovanie nižšie:


Hlavné mesto chápeme ako náročný trh, preto sme napríklad gigabitový internet pripravili už v štandarde a dostupný od začiatku v celom pokrytí 14 tisíc domácností, rovnako poskytujeme servis u klientov do 4 hodín od nahlásenia. Okrem našej bohatej ponuky televíznej zábavy sa v našich set-top boxoch objavia aj živé zábery z dopravy na kľúčových križovatkách v meste,“ povedal Peter Blaas, riaditeľ pre rozvoj ANTIK Telecom. Spoločnosť zároveň do Bratislavy prinesie aj svoj najmodernejší IPTV set-top box Antik Mini G2 vybavený gigabitovým prepínačom. Pri prechode od konkurencie získa klient až do ukončenia viazanosti služby Antiku až na 9 mesiacov zadarmo.

Základné ceny služieb
Internet+TV Základný balík+telefón – 17,92 eur
TV Základný balík 140 programov – 5,88 eur
Telefón 40 minút – 2 eur

Zriadenie optickej prípojky až do bytu vrátane gigabitovej služby je v akcii platnej v Bratislave do konca roka zadarmo, HD IPTV set-top box stojí v akcii 58 eur.

antik_ba1 antik_ba2

Mohlo by vás ešte zaujímať