Reklama

Španielska Vuelta aj s Petrom Saganom na kanáloch Eurosport

Slovenský cyklista Peter Sagan sa predstaví aj na poslednej cyklistickej grand tour sezóny, španielskej Vuelte. V poradí 70. ročník cyklistických pretekov prinesie televíznym divákom športový kanál Eurosport, ktorý v čase pretekov od 22. augusta do 13. septembra 2015 odvysiela všetkých 21 etáp naživo a v natívnom HD. Celkovo sa fanúšikovia tohto športu môžu tešiť na takmer 50 hodín priamych prenosov.
Pokračovanie nižšie:


Eurosport bude vysielať z každej etapy približne dvojhodinový záver. Prvým prenosom z Vuelty bude už v piatok 21. augusta oficiálne predstavenie tímov so začiatkom od 20:00. Živý prenos z prvej etapy je naplánovaný o deň neskôr, v sobotu 22. augusta o 18:45. Ďalšie dni budú prenosy začínať obvykle o 16:00.

Pred a po každej etape bude Eurosport vysielať magazín Vuelta Extra (15 minút). Etapy Vuelty bude komentovať Štěpán Straka spoločne s Martinom Hačeckým.

TIP: Vyskúšali sme Eurosport Player na SmartTV, mobile a PC

Vuelta bude mať tento rok mimoriadne obsadenie, v štartovej listine sú okrem iných aj Christopher Froome, Nairo Quintana, Vincenzo Nibali, Peter Sagan, Joaquim Rodríguez, Tejay van Garderen, Alejandro Valverde, Fabio Aru či Mikel Landa.

Mohlo by vás ešte zaujímať