Reklama

Skylink pridal do ponuky Doma HD, testuje JOJ Cinema

Satelitná platforma Skylink dnes pridala do svojej ponuky televízny kanál Doma HD, dostupný je zákazníkom zo satelitu Astra 3B (23,5°E) z frekvencie 12 109 MHz. Vysielanie je kódované systémami Irdeto (CAID: 0D96 a 0624), v čase písania tejto správy bol už však program Doma HD dostupný všetkým zákazníkom s aktivovaným balíčkom Digital HD. Zákazníci so Skylink Ready prijímačmi so zapnutou funkciou FastScan ho nájdu na programovej pozícii číslo 6.

V prípade kanálu JOJ Cinema, ktorý sa objavil na frekvencii 11 797 MHz, sa zatiaľ jedná len o technické testy. Nachádza sa však už aj v zozname FastScan a to na pozícii číslo 70.
Pokračovanie nižšie:


Pridaním programu Doma HD do ponuky Skylinku môžu predplatitelia tohto satelitného operátora prijímať už kompletnú ponuku programov od vysielateľa Markíza Slovakia vo vysokom rozlíšení, keďže stanice Markíza HD a Dajto HD sú už v ponuke dlhšiu dobu.

Diváci si tak oddnes môžu v tej najvyššej obrazovej kvalite vychutnávať obľúbené seriály z ponuky televízie Doma ako Mentalista a Zakázaná láska, či vybrané filmové tituly. Už tento víkend sa môžu tešiť napríklad na premiérové romantické filmy Leto v Portugalsku, alebo Šťastlivec v hlavnej úlohe so Zacom Efronom.

JOJ Cinema je novo pripravovaný platený kanál skupiny JOJ Group. Vysielanie by mal spustiť už v najbližšej dobe, divákom chce ponúknuť, ako už názov napovedá, filmy.

Pripomeňme, že testy programu JOJ Cinema sa už objavili na satelite Astra 3B (23,5°E) v druhej polovici mája tohto roku. Vtedy však boli dostupné z kapacity spoločnosti Towercom (frekvencia 12 363 MHz).

Technické parametre pre príjem kanálu Doma HD:
Družica: ASTRA 3B (23,5°E)
Frekvencia: 12 109 MHz
Polarizácia: Horizontálna
FEC: 3/4
SR: 27500
Norma: DVB-S2
Modulácia: 8PSK
Provider: M7 Group
Názov: Doma HD
EPG: Áno
Rozlíšenie: 1920 x 1080

Technické parametre z ktorých testuje program JOJ Cinema:
Družica: Astra 3B (23,5°E)
Frekvencia: 11 797 MHz
Polarizácia: Horizontálna
FEC: 3/4
SR: 29500
Norma: DVB-S2
Modulácia: 8PSK
Provider: M7 Group
Názov: JOJ Cinema

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. Také ženy čo pozerajú tv DOMA nemajú o HD ani potuchy, pravdepodobne budú ešte frflať, ze im tie dve písmenká v rohu odobrali časť obrazu, kde sa práve nachádzalo oko Emilia Sancheza de la Comancha.

  2. by ste sa divili moja babka má 65 rokov a už rozozá hd od sd 🙂

  3. Ak budú na JOJ Cinema filmy a nie tie staré tak tipujem že to bude prémiový kanál za nejaké 3 eura.

  4. JOJ Cinema bude od MIni.

    http://www.satelitnatv.sk/2015/06/skylink-cs-filmcs-mini-horor-film-ducktv-relax-a-rebel-z-novej-frekvencie-joj-cinema-bude-v-balicku-mini/

  5. somariny od Markízy možu vysielať aj v starej PAL norme,myslím, že to malo 525 riadkov, na reklamy akurát

  6. ja bych poprosila ak to tu dakdo bude čítať moj komentár ja by som sa chcela spýtať kde by som našla na internete kompletný tv program na túto stanicu,lebo ked stlačím tlačítko ktoré je opznačené ako teletex tak nič sa nedeje má ttáo stanica teletext? lebo ani na nete nikde som nenašla žiadny tv program dakujem

Komentáre už nie sú povolené.