Reklama

TV Severka aj v ponuke mobilnej televízie ANTIK TV GO

ANTIK Telecom rozšíril ponuku o televíziu Severka okrem SmartTVBoxu aj u svojej mobilnej televízie ANTIK TV GO. Severka nahradila doterajšiu slovenskú hudobnú stanicu Musiq1, ktorá bohužiaľ ukončila vysielanie 14. februára tohto roku. Ponuka mobilnej služby od ANTIKu sa tak rozšírila o ďalšiu regionálnu televíziu. Užívatelia už môžu sledovať cez svoju mobilnú aplikáciu napr. vysielanie TV Bratislava, TV Nitrička, CETV, TV Považie, TV Panoráma, TV Poprad, TV Región či TV Spartak, zameranú na známy futbalový klub.
Pokračovanie nižšie:


Slovenská regionálna televízia Severka, ktorá sídli v Žiline, sa zameriava vo svojom vysielaní na spoločensko-kultúrne dianie v regióne severného Slovenska.

ANTIK TV GO je služba, ktorá umožňuje zákazníkom nielen na mobilných zariadeniach, ale aj na PC s operačným systémom Windows 8, sledovať viac ako 50 televíznych staníc vrátane dokumentárneho National Geograpic Channel, detských kanálov Disney Channel, Duck TV, RiK, filmového FilmBox či 24 hodinového erotického kanálu Playboy TV. U vybraných slovenských staníc je k dispozícii aj archív vysielania. Zákazník si tak môže pozrieť svoj obľúbený program v čase, ktorý mu bude najviac vyhovovať. Pre sledovanie staníc je potrebné si stiahnuť do svojho zariadenia špeciálnu aplikáciu. Aktuálne je aplikácia dostupná pre užívateľov mobilných zariadení (tablet, smartfón) s operačným systémom iOS a Android na celom Slovensku bez rozdielu akého poskytovateľa internetu využívajú. V prípravách je aj aplikácia pre Windows Phone.

Mohlo by vás ešte zaujímať