Reklama

ANTIK rozšíril ponuku SmartTVBoxu o ďalšiu slovenskú regionálnu televíziu

Operátor ANTIK Telecom rozšíril ponuku svojho SmartTVBoxu o novú regionálnu televíziu Severka, ktorá je dostupná všetkým zákazníkom už od Vstupného balíčka, ktorý je dostupný bez mesačných poplatkov.

Regionálna televízia Severka vznikla v marci 2013. Vo svojom vysielaní prináša programy zamerané na spravodajstvo a spoločensko-kultúrne dianie v regióne severného Slovenska.
Pokračovanie nižšie:


Pokiaľ sa ešte televízia nenachádza v ponuke Vášho boxu, je nutné obnoviť zdroje cez menu (Menu-Nastavenia-Aktualizácie-Obnova zdrojov).

Smart TV Box je set-top-box, vďaka ktorému je možné sledovať základné slovenské a české programy bez poplatkov na celom území Slovenskej republiky, stačí si len zakúpiť zariadenie a pripojiť ho k internetu od ktoréhokoľvek poskytovateľa s rýchlosťou minimálne 2 Mbps. Okrem bezplatného balíka je možné si objednať aj platený MIX balíček, ktorý obsahuje už viac ako 20 televíznych programov, za mesačný poplatok 5,5 € mesačne.

Aktuálna programová ponuka SMartTVBoxu:
Jednotka, Jednotka HD, Dvojka, Dvojka HD, Markíza, Markíza HD, Doma, Dajto, JOJ, JOJ HD, Plus, Plus HD, WAU, WAU HD, Senzi, TA3, ČT1, ČT2, ČT24, Televízia Z, Nova (Test), Nova Cinema (Test), Prima (Test), Prima Cool (Test), Barrandov (Test), Prima Love (Test), ČT4 Sport (Test), Fanda (Test), Prima Zoom (Test), Smíchov (Test), Telka (Test), ČT:D/ČT art, Spartak TV, Fajn Rock, Óčko, MusicBox, Wawa TV, Polo TV, TV Naša/MusicBox, TV Piánko, Duck TV, TV Región, TV Zemplín, Mestská TV Košice, Mestská TV Vranov, Mestská TV Trebišov, Mestská TV Poltár, HN TV, TV Severka, Humenská TV, TV Poprad, Mestská TV Partizánske, TV Považie, Západoslovenská TV, CE TV, TV 8, Residence TV, Harmonie TV, Regionálnitelevize.cz, Šlágr TV, Country no. 1, Noe a TV LUX.

Platený balík MIX:
History Channel, RiK, FilmBox Plus, Nickelodeon, MTV Europe, MCM Pop, RFM, English Club TV, Comedy Central Extra, FilmBox, Crime & Investigation, Auto Motor und Sport, Sport 5, Mezzo, Óčko Gold, Óčko Expres HD, Retro Music TV, FUN1, Russian Travel Guide, HD+, Dusk TV.

severka_liv
Vysielanie TV Severka

 

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. V úvodzovkách-bez poplatkov ,na sledovanie Antiku potrebujem internet za ktorý platím.Bez poplatkov je jedine Voľná telka a Plustelka základ.Ale samozrejme aj tak je to momentálne TOP1 na trhu.Uvidíme dokedy-už sú klebety o spoplatnení…

  2. Platiť za TV programy? Kto to kedy videl? Platím len koncesionársky poplatok.

  3. Ach, Ježiš, to green boxové nechutné virtuálne štúdio na obrázku. Mali by od nich pýtať daň za znečisťovanie vizuálneho prostredia. Proste hnus. 😛

Komentáre už nie sú povolené.