Reklama

Mňam TV bude dostupná aj pre zákazníkov Skylinku

Nový televízny kanál Mňam TV, ktorý získal licenciu začiatkom februára 2015 od českej Rady pre rozhlasové a televízne vysielanie (RRTV), bude dostupný aj zákazníkom satelitnej platformy Skylink na Slovensku a v Česku. Informoval o tom dnes prevádzkovateľ stanice.

Okrem Skylinku bude program dostupný od začiatku vysielania aj u káblového operátora UPC v Česku či nekódovane (FTA) v rámci Regionálnej siete 8 (RS 8), ako aj v ponuke IPTV operátora O2 TV.
Pokračovanie nižšie:


Vďaka voľnému pozemnému vysielaniu bez poplatkov spolu so spoluprácou so silnými partnermi akými sú práve UPC Česká republika, Skylink a O2 TV, bude Mňam TV hneď od prvého dňa dostupná čo najširšiemu publiku. Nielen preto očakávame, že čoskoro získa širokú divácku základňu„, komentovala Erika Luzsicza, riaditeľka mediálnej spoločnosti Axocom, ktorá Mňam TV zastupuje distribučne a obchodne.

Mňam TV spustí oficiálne vysielanie 21. februára 2015. Vysielať bude 24 hodín denne prevažne vlastné programy so zameraním na varenie a zdravý životný štýl. Na obrazovke sa predstavia popredný profesionáli z odboru, ako napríklad šéfkuchári Emanuele Ridi, Jaroslav Žídek či slovenský kuchár Marcel Ihnačák.

Zákazníci satelitnej platformy Skylink ešte program nemôžu aktuálne naladiť. Technické parametre ako aj ďalšie podrobnosti budú zverejnené neskôr. Budeme Vás samozrejme o nich na našom portáli SatelitnáTV.sk informovať.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. Skylink ma opat dovod na zvysenie servisneho poplatku. 🙂

Komentáre už nie sú povolené.