Reklama

DIGI dnes vydá novú verziu firmvéru pre prijímače KAON NA 1170, prinášame podrobnosti

Dnes 9. februára 2015 o 5:00 začne spoločnosť DIGI Slovakia s distribúciou nového firmvéru pre svoj HD box KAON NA 1170, ktorý využívajú zákazníci novej DIGI TV. Firmvér bude distribuovaný cez družicu (OTA upgrade), prístup k nemu tak budú mať všetci zákazníci.
Pokračovanie nižšie:


K aktualizácii na novú verziu dôjde automaticky ak zákazník bude mať box zapnutý na akomkoľvek programe z transpondéra 12 054 MHz, z družice Thor 6 (0,8°W), z ktorého vysielajú napr. programy Dvojka, Wau, Doma, Dajto či DIGI Sport (SD). Po prepnutí na jeden z týchto programov sa objaví na obrazovke hláška o dostupnej novej aktualizácii pre prijímač. DIGI Box sa zákazníka nebude pýtať, či chce alebo nechce vykonať upgrade, ale automaticky ho vykoná.

Dôležité upozornenie:
Počas prebiehajúcej aktualizácie je nutné nechať zapnutý set-top-box až do ukončenia procesu. Po dokončení zostanú všetky nastavenia bez zmeny, nevymažú sa ani nahrávky.

Nová verzia firmvéru ponúkne zákazníkom niekoľko noviniek, hlavné zmeny sú rýchlejší štart prijímača zo StandBy režimu či zmena farby Hlavného menu. Vylepšená je aj editácia obľúbených programov. Viac informácii o novej verzii sme Vám už priniesli v predchádzajúcej správe.

Niektoré nové funkcie medzi ktoré patrí aj vyhľadávanie nekódovaných televíznych a rozhlasových staníc sú dostupné len počas prvotnej inštalácie. Odporúčame preto po úspešnej aktualizácii urobiť výrobné nastavenia prijímača.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentár

Komentáre už nie sú povolené.