Reklama

Platforma freeSAT začala s výmenou starších kariet Cryptoworks, zákazníkom ich vymieňa zadarmo

Satelitná platforma freeSAT spustila proces výmeny smart kariet Cryptoworks za nové karty Irdeto ICE. Zákazníkom ktorých sa výmena týka, bude poslaná automaticky nová dekódovacia karta bezplatne. Nové karty sú Irdeto ICE, bez problémov tak budú fungovať ako v starších dekóderoch Cryptoworks tak aj Irdeto.

Karty sa vymieňajú podľa informácií portálu SatelitnáTV.sk v troch vlnách a posielajú sa zákazníkom v termínoch 19.1., 26.1. a 2.2.2015. Zákazníci tak dostanú novú smart kartu vždy v nasledovnú stredu.
Pokračovanie nižšie:


Zákazníci po prijatí zásielky musia ihneď kartu zasunúť do svojho satelitného prijímača či dekódovacieho modulu, keďže nová karta je už predaktivovaná. Ak si kartu zákazník nevymení ihneď, dostane ešte automaticky dve obnovenia (refresh). Následne bude call centrum obvolávať všetkých zákazníkov, ktorých sa výmena týka, či kartu v prijímači vymenili a či všetko správne funguje.

Odpojenie pôvodných kariet je plánované na termíny 20.2., 27.2. a 6.3.2015, v závislosti na tom, v ktorej vlne zákazník kartu dostal.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. Nejde o to kolko ich je ale ze to poslu zadarmo nie ako Skylink na dobierku

  2. freeSAT má na SVK niekoľko stotisíc zákazníkov, veľmi silno pochybujem, že by starých kariet bolo len 1000.. A súhlasím s ikosk. Podstatné je, že ich posielajú zadarmo.

  3. Česko (106 500) a Slovensko (64 500)…

    http://www.satelitnatv.sk/2014/11/freesat-aj-v-tretom-stvrtroku-stracal-na-slovensku-predplatitelov-v-cesku-sa-mu-naopak-darilo/

  4. Nepochopím,že v Česku a Maďarsku upc stoji len okolo 7-7,50 eur a mi 9,75!!!???

Komentáre už nie sú povolené.