Reklama

Všetci zákazníci Plustelky budú mať tento týždeň k dispozícii plnú ponuku programov

Počas predvianočného týždňa bude divákom Plustelky dočasne sprístupnená celá programová ponuka. Od utorka 16. decembra až do nedele 21.12.2014 (do polnoci) si budú môcť vychutnať aj diváci so základným balíčkom Plustelky tie najlepšie dokumenty s Viasat Explore, Nature a History alebo skvelé filmy na Film+ či špičkové športové zážitky na programoch Eurosport a Eurosport 2. Informovala o tom platforma.
Pokračovanie nižšie:


Všetky programy z Plustelky tak budú vysielať aj naďalej kódovane systémom Irdeto no dostupné budú v režime FTV (Free-to-view), to znamená, že pre ich príjem bude potrebné jedno zo zariadení Plustelky a to prijímač Zircon T-3000HD alebo modul Plustelka Smit, Strong či samostatná dekódovacia karta Plustelka Irdeto.

Platená programová ponuky Plustelky obsahuje programy Eurosport, Eurosport 2, Film+, Viasat Explorer, Viasat History, Viasat Nature, Nickelodeon, VH1 a Spice. K dispozícii sú tiež kódované programy ČT1, ČT2, Slovak Sport.TV 1 a TV LUX, za tie však zákazníci nemusia platiť mesačné poplatky.

Pripomeňme, že od dnes až do 7. januára 2015 bude vysielať dočasne nekódovane kanál TV LUX. Viac informácii si môžete prečítať v predchádzajúcej správe.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. Tyzden pred vianocami do daju ochutnat a potom ked chces na sviatky zaplat. 🙂

  2. Úplna zbytočnost ta plustelka. Malo to byt všetko free počas celého roku.

  3. Zbytocnost to nie je. Taki madari maju celkom slusnu ponuku programov cez DVB-T. U nas je problem ten ze nebol zvoleny hned format MPEG-4. Mohli sme uz teraz mat kludne aj do 40 programov. Kto je za to zodpovedny je uz zbytocne lamentovat.

  4. Všetci zákazníci Plustelky budú mať tento týždeň k dispozícii plnú ponuku programov

    -vsetci ako vsetci. Ja som zakaznik plustelky, ale na prijem vyuzivam dekodovaciu kartu a nie modul alebo primac, a aj napriek tomu mi nejdu programy. Tak by som netvrdil ze Všetci zákazníci Plustelky.

    1. Keď napíšme pre všetkých zákazníkov, tak je to pre všetkých. Pre istotu sme to ešte otestovali na našej karte Plustelka, všetko OK.

  5. Pozor moja vytka nebola smerovana na Vas ako redakciu, ale na plustelku. Spominam si prvy krat, ked ste napisali tento clanok o uzivateloch karty plustelka nebolo ani slova iba moduloch a primacoch. Doma som skusal aj po vyjdeni clanku samozrejme aj potom, naposledy vcera a ziaden plateny program cez kartu mi nejde okrem CT1,CT2 a tej jednej co nesledujem. A to som mal prepnute dlhsiu dobu aby sa prip. inicializovala.

    1. Programy fungujú od 16.12 cca od 13:00. Vyskúšajte obnoviť kľúče cez zákaznícku zónu.

      Tu si môžete tiež overiť stav služieb: https://moja.plustelka.sk/cms-eshop/CARD_FindCard.do
      Mali by ste tam mať: Plustelka štandart – žolík od 16.12 do 21.12.2014

  6. dnes pridali aj TV 8 do MUXu so Senzi…, utekám odhlasiť káblovku 🙁

Komentáre už nie sú povolené.