Reklama

Televízia Z má nového majiteľa, od 2. decembra bude vysielanie televízie dočasne pozastavené

Novým majiteľom Televízie Z sa stalo občianske združenie MEDIA SERVIS. Združenie prebralo 26. novembra tohto roku 100% obchodný podiel v spoločnosti ZOE MEDIA. „Dočasným vedením spoločnosti bol poverený Petr Komínek, pričom jeho rozhodovanie podlieha televíznej rade v združení. Po menovaní nového riaditeľa Petr Komínek ostane ako technický riaditeľ a člen televíznej rady,“ informovala dnes o tom Televízia Z v tlačovej správe.
Pokračovanie nižšie:


Nový majiteľ televízie rozhodol o zmene programovej štruktúry televízie a to tak, že sa bude venovať predovšetkým kresťanskému obsahu, publicistike bude venované asi 10% vysielania. Na novej programovej štruktúre sa práve pracuje a kvôli zásadným zmenám bude od 2. decembra 2014 prerušené vysielanie. Televízia Z sa bude snažiť svoje vysielanie obnoviť do 15 až 30 dní, ale ako informovala, až po schválení novej programovej štruktúry Radou pre vysielanie a retransmisiu (RVR).

Občianske združenie MEDIA SERVIS odkúpila 100% obchodného podielu od občianskeho združenia ZOE MEDIA a teda prevzalo 100% rozhodovacích práv v Televízii Z.

Televízia Z je dostupná divákom v lokálnych DVB-T multiplexoch od spoločnosti AVIS ako aj v ponukách u vybraných káblových operátorov po celom Slovensku (napr. Magio TV, SWAN či Antik Telekom).

Mohlo by vás ešte zaujímať