Reklama

Skylink rozšíri ponuku o šesť nových HD programov a detský program RiC TV

Satelitná platforma Skylink, ktorú prevádzkuje luxemburská spoločnosť M7 Gorup, sa rozšíri už v najbližších dňoch o šesť nových programov vo vysokom rozlíšení Nova Cinema HD, Fanda HD, Prima Cool HD, JOJ HD, Plus HD a Dajto HD. Všetky novo pridané stanice budú dostupné pre predplatiteľov balíčka Digital HD. Vychádzame z informácií, ktoré sú uvedené v najnovšom čísle magazínu Skylink.
Pokračovanie nižšie:


Okrem toho rozšíri platforma svoju ponuku aj o nový slovenský detský kanál skupiny JOJ – RiC TV. Ten bude dostupný pre zákazníkov platformy už od balíčka MINI.

Novo pridané programy si budú môcť zákazníci naladiť z nového satelitného transpondéra na satelite Astra 3B (23,5°E), frekvencii 11 876 MHz.

Technické parametre pre príjem:
Družica: ASTRA 3B (23,5°E)
Frekvencia: 11 876 MHz
Polarizácia: Horizontálna
FEC: 3/4
SR: 29900
Norma: DVB-S2
Modulácia: 8PSK
Provider: M7 Group

Z nového transpondéra budú vysielať programy Nova HD, Prima HD, Nova Sport HD, Fanda HD, Nova Cinema HD, Prima Cool HD, JOJ HD, Plus HD, Dajto HD a RiC TV (SD/MPEG-4). Programy Nova HD, Prima HD a Nova Sport HD tak budú meniť svoje technické parametre, keďže doteraz vysielali tieto programy z frekvencie 11 797 MHz.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. V casopise maju napisane ze budu nove programy od zajtra 2.12.2014.

  2. Konečne už máme aj joj a hlavne DAJTO tie športové prenosy bez HD stály za …

  3. nejde mi stale naladit jojka pluska ano tak neviem

Komentáre už nie sú povolené.