Reklama

Skylink začal ponúkať cez vybraných predajcov satelitný komplet aj s montážou za zvýhodnenú cenu

Satelitná platforma Skylink ponúka od októbra cez vybraných predajcov satelitnej techniky okrem „Balíčka s prijímačom“ už aj „Balíček s prijímačom, kartou a inštaláciou“. Zákazník tak môže získať celý komplet aj s montážou za zvýhodnenú cenu. Podmienkou je viazanosť na 24 mesiacov a predplatné jedného z programových balíčkov Multi, Kombi, HD Plus, Multi HD a Komplet.
Pokračovanie nižšie:


Nová akcia je vhodná podľa prevádzkovateľa satelitnej platformy Skylink, spoločnosti M7 Gorup, pre nových zákazníkov, ktorí chcú využívať príjem programov platformy Skylink a nechcú mať vysoké prvotné náklady. Akcia nie je určená pre súčasných zákazníkov platformy.

Podmienky akcie
Zákazník zaplatí pri podpise zmluvy na 24 mesiacov u predajcu najskôr 40 € s DPH za ktoré získa certifikovaný satelitný prijímač Skylink Ready, dekódovaciu kartu Skylink, satelitnú parabolu s kompletným príslušenstvom a inštaláciu celého kompletu. Podmienkou je ešte zaplatiť u predajcu minimálne predplatné vybraného balíčka (Multi, Kombi, HD Plus, Multi HD, Komplet) na 3 mesiace. Po tomto období platí zákazník už len mesačne poplatky podľa ceny vybraného balíčka.

Po uplynutí 11 mesiacov trvania zmluvy platforma Skylink vráti zákazníkovi 40 €, ktoré zákazník zaplatil za zariadenie pri podpise zmluvy, a pripíše ich ku kreditu zákazníka. Kredit bude môcť zákazník (do 7 mesiacov od prevedenia) využiť pre úhradu zvoleného balíčka na ďalšie obdobie. V skutočnosti teda zákazník za zakúpenie celého satelitného kompletu, vrátane inštalácie a príjmu zvoleného balíčka na 24 mesiacov, zaplatí len čiastku za predplatné vybraného balíčka na 24 mesiacov.

Všetky dodané zariadenia pri využití akcie sa od začiatku stávajú majetkom zákazníka. Prijímač bude po celú dobu záväzku spárovaný s kartou. Kartu teda nebude možné používať v inom satelitnom prijímači. Po ukončení záväzku môže však zákazník požiadať Zákaznícky servis Skylink o odpárovanie karty a prijímača.

Z akých prijímačov si môže zákazník vyberať?
V rámci novej akcie si môže zákazník vybrať z prijímačov značiek Thomson THS 812, iNEOS iN1, Zircon SHD – 007, GoSAT GS7056HDi, Mascom MC2600HDIRCI, Mascom MC 270, Zircon FunBox a Allbox HD3500IR. Prvé dva prijímače sme testovali aj v našej redakcii. Recenzie si môžete prečítať po kliknutí na ich názov.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. Chcel by som sa spytat ak si kupim cely komplet na dva TV potom uz neni su ziadne poplatky mesacne?

    1. @jan
      Ohľadom tejto akcie je všetko napísane v správe. Čo vám nie je jasné?

Komentáre už nie sú povolené.