Reklama

Príďte si vyskúšať prijímače AB Cryptobox, VU+ či PRISMCUBE na Výstavu audio, video a domáce kino

Počas tohto víkendu v dňoch 18. až 19. októbra 2014 sa bude konať v Bratislave, v priestoroch hotelov Crowne Plaza a Austria Trend Hotel, Výstava audio, video a domáce kino na ktorej okrem iných vystavovateľov nebude chýbať ani distribútor satelitnej techniky a LED svietidiel, spoločnosť AB-COM, z Topoľčian.
Pokračovanie nižšie:


AB-COM bude prezentovať pre všetkých fanúšikov satelitnej techniky prijímače značky AB Cryptobox u ktorých sa zameria aj na streamovanie živého vysielania na mobilné zariadenia so systémom Android. Okrem toho sa návštevníci budú môcť zoznámiť aj s linuxovými prijímačmi značky VU+ či PRISMCUBE. Posledne menovaný prijímač bude obsahovať už najnovšiu verziu XBMC GOTHAM, ktorá je oproti tej predchádzajúcej rýchlejšia a stabilnejšia.

Recenzie prijímačov AB Cryptobox (AB Cryptobox 650 HD, AB Cryptobox 600 HD), VU+ (VU+ SOLO SE, VU+ DUO2) či AB IP BOX PRISMCUBE (tu a tu) si môžete prečítať aj na našom portáli SatelitnáTV.sk po kliknutí na uvedené odkazy. Pokiaľ si však chcete vyskúšať prijímače reálne ešte pred samotnou kúpou, odporúčame navštíviť stánok spoločnosti AB-COM počas Výstavy audio, video a domáce kino v Hotely Crowne Plaza na 1. poschodí v sále ROME.

Okrem satelitnej techniky tiež spoločnosť predstaví aj nové LED žiarovky od výrobcu CALEX.

Výstava audio, video a domáce kino
V dňoch: 18. a 19. októbra 2014 (sobota a nedeľa)
V čase: od 10.00 – 18.00 hod.
Miesto: Crowne Plaza Bratislava a Austria Trend Hotel Bratislava

IP_prismcube01
AB IP BOX PRISMCUBE

Mohlo by vás ešte zaujímať