Reklama

AVIS spustil nový vysielač v Tatranskej Lomnici [+ kompletný zoznam vysielačov]

AVIS spustil tento týždeň svoj nový DVB-T vysielač v Tatranskej Lomnici. V poradí už 15. lokálny DVB-T vysielač operátora sa nachádza na lanovke Štart medzi Tatranskou Lomnicou a Skalnatým plesom. Vysielač vysiela na 28. kanáli, na základe povolenia od Úradu pre reguláciu elektronických komunikácií a poštových služieb (RÚ) má povolený výkon 3,16 kW.
Pokračovanie nižšie:


Nový lokálny DVB-T multiplex šíri aktuálne štyri televízne programy Šlágr TV, Country no.1, TV Noe a TV Z. Posledne menovaný program je šírený bez videa a audia, preto môžu diváci vidieť len čiernu obrazovku. Všetky kanály vysielajú nekódovane (FTA) a v kompresnom formáte MPEG-2.

Kompletný zoznam DVB-T vysielačov spoločnosti AVIS:

Podbrezová (24. kanál) –Šlágr TV, TV Noe a TV Hronka
Brezno (29. kanál) – Šlágr TV, TV Noe a TV Hronka
Košice (41. kanál) – Šlágr TV, TV Noe, TV Z, Country no. 1 a TV Zemplín
Prešov (41. kanál) – Šlágr TV, TV Noe, TV Z, Country no. 1 a TV Zemplín
Michalovce (48. kanál) – Šlágr TV, TV Noe a TV Zemplín
Tatranská Lomnica (28. kanál) – Šlágr TV, TV Noe, TV Z a Country no. 1
Bratislava (32. kanál) – Šlágr TV, TV Noe, TV Z a Country no. 1
Levice (52. kanál) – Levická TV, Šlágr TV, TV Noe, TV Z a Country no. 1
Zvolen (42. kanál) – Šlágr TV, TV Noe a TV Hronka
Galanta (29.kanál) – Šlágr TV, TV Noe, TV Z, Country no.1 a RTV Krea
Trnava (49. kanál) – Šlágr TV, TV Z, TV Noe, RTV Krea, Country no.1 a TV Karpaty
Nitra (54. kanál) – Šlágr TV, TV Noe, Nitrička, CE TV, TV Z a Country no. 1
Banská Bystrica (56. kanál) – Šlágr TV, TV Noe a TV Hronka
Žilina (56. kanál) – TV Severka, Šlágr TV, TV Noe, TV Fenix, TV Z a Country no. 1
Nové Zámky (40. kanál) – Šlágr TV, TV Noe, Nitrička, TV Z a Country no. 1

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. Dobrý deň,
    V Leviciach TV Z a Country no. 1 nepribudne?

  2. V Leviciach pribudne Country No.1 a TV Z len pozícia bez obrazu, nechcem predbiehať ale je možné že už zajtra, určite sa o tom dočítate. Nezávisí to od Avisu ale od firmy, ktorá odovzdá tv stream.

  3. AVIS spustil tento týždeň svoj nový DVB-T vysielať v Tatranskej Lomnici ?

  4. Martin možno budúci týždeň, tam sa to naťahovalo s povolením a firma ktorá nám tam odovzdá stream ešte musí natiahnuť optiku..

  5. Som zvedavý kedy rozvysielajú K25-ku v BB, ale to nie je AVIS.

  6. Čo to znamená, šírenie TV Z bez videa a audia, to sa máme pozerať na čiernu obrazovku bez zvuku? A to niekedy nabehne aj signál?

  7. Vysielač vysiela na 28. kanáli, na základe povolenia od Úradu pre reguláciu elektronických komunikácií a poštových služieb (RÚ) má povolený výkon 3,16 kW. To je tak akurat pre prilahle luky a pasienky, Vo Svite na pasinvu antenu nula bodov.

  8. V leviciach uz momentalne vysiela: Levicka TV, Slagr TV, TV Noe, Country No.1, TV Z pozicia bez obrazu. K tej TV Z si myslim ze tu bolo dost popisane ze preco nejde, treba citat.. Martin dufam ze bude buduci tyzden, mali by tam byt: TV Severka, Slagr TV, Country No.1, TV Noe, TV Z pozicia bez obrazu.. Ak sa nieco zmeni tak sa ospravedlnujem, ale vsetko zavisi uz od inych firiem a caka sa len na nich, zhrnul by som to takto: co si clovek neurobi sam to nema.. 🙂 K tomu svitu, na starte nie je vsesmerova antena ale dve smerove, treba pozret ci neni mimo pokrytia..

  9. Poprad Juh ani stopa po nejakom signále.Matejovce a Veľká Lomnica načitáva , ale nič nenajde. Tak keď ani vo Svite nič, tak to asi spustili pre svište v TANAP-e, to bude sledovanosť.

  10. Milan-na to že to je lokálny mux,má veľmi slušný výkon a keď k tomu prirátaš polohu-nadmorskú výšku-bude mať určite veľmi-veľmi široký dosah signálu.
    Niektoré celoplošné muxy od Towercom nemajú takéto výkony.

  11. uplne suhlasim s JPP,som z mengusoviec(14,6 km od vysielača) a po signale ani chýru.a pritom mám silnú anténu.aspoň svište možu pozerať šláger tv:)

Komentáre už nie sú povolené.