Reklama

AVIS rozšíril programovú ponuku multiplexu v Prešove a Košiciach o štyri nové stanice

Operátor AVIS rozšíril ponuku svojich dvoch DVB-T multiplexov na výhode krajiny o štyri nové televízne kanály. Konkrétne sa môžu tešiť z nových programov diváci, ktorí prijímajú signál z vysielačov Prešov a Košice. Oba regionálne multiplexy vysielajú na 41. kanáli (634 MHz).
Pokračovanie nižšie:


K doterajšiemu regionálnemu programu TV Zemplín pribudli nové české stanice Šlágr TV, TV Noe, Country no. 1 a slovenská TV Z. Posledne menovaná televízia však z multiplexu nevysiela, k dispozícii je preto divákom aktuálne len čierna obrazovka.

Pre sledovanie nových programov je nutné spustiť automatické, alebo manuálne vyhľadávanie na vašom set-top-boxe či televízore. Následne sa nové programy objavia v ponuke.

TIP: TV Z už vyše týždňa nevysiela cez lokálne DVB-T vysielače, jedná s Towercomom

Vysielanie všetkých staníc z lokálnych multiplexov v Prešove a Košiciach je dostupné v kompresnom formáte MPEG-2. Pre príjem preto postačuje akýkoľvek digitálny set-top-box či televízor s DVB-T tunerom.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. Paráda , už je teda vo vzduchu takmer 20 staníc grátis . Konečne zadarmo bez navýšenia , ako sľubovali satelity a teraz zdierajú .

    Naučme ale ľudí zakúpiť nové antény a naladiť MUXy , nech pozerajú na chatách , chalupách , v detských izbách a aj v kuchyni.

  2. No hej ale 1,40€ na mesiac za skoro 40 programov je skoro zadarmo !Vštko niečo stojí.

  3. Keď čítam DupiSat,že v éteri je skoro 40 programov žasnem.Od 13.augusta,keď sa prevádzali nejaké rekonštrukčné práce na Makovici sa mi stratilo aj tých 5 programov,ktoré som v Trebišove prijímal a momentálne nie je možné chytiť nič.Keď som sa pýtal v predajni elektro,či oni prijímajú nejakýDVB-T signál,tak mi povedali,že nie a že boli merať príjem vo Vojčiciach cca 5 km od Trebišova tiež nič.V Novom Ruskove príjímajú len STV 1 a STV 2.Čiže platíme povinne,zo zákona 1,40 a máme za to figu borovú.Nerozumiem trošku, hovorí sa čosi o pokroku v technike,tu na východe to nebadať.Kedy sa tu na východe dožijeme času,že budeme prijímať toľko programov,koľko v Košiciach?Kto je zato zodpovedný?Ešte, že existujú satelity,ale načo potom to DVB-T je?Na naplňanie súkromných kapies?

  4. to si snáď robíte srandu, že u vás na rovine sa nedá prijímať dvb-t 🙂 Ja v kopcom nemám problém chytať všetky muxy, dokonca aj z vysielačov, ktoré nemajú u nás pokrytie. Problém je, že ste boli asi naučený prijímať telku na kus drôtu, takže vyskúšajte nejakú rozumnú anténu a pôjde to.

Komentáre už nie sú povolené.