Reklama

SWAN zaradil do ponuky TV Z, FILMBOX PLUS už aj pre zákazníkov balíčka M

Telekomunikačný operátor SWAN rozšíril svoju ponuku digitálnej káblovej televízie o slovenskú Televíziu Z. Program je k dispozícii pre zákazníkov už od najnižšieho balíčka S. Okrem toho dnes došlo aj k zaradeniu filmového programu FILMBOX PLUS do balíčka digitálnej televízie M. Doteraz mohli tento program sledovať iba zákazníci najvyššieho balíčka XL.
Pokračovanie nižšie:

Najnižší balíček operátora (S) tak už obsahuje viac ako 30 televíznych programov z toho 8 je vo vysokom rozlíšení. Celkovo ponúka SWAN už viac ako 100 kanálov z toho 18 v HD kvalite.

Televízia Z prináša vo svojom vysielaní prevažne spravodajské a publicistické programy. V poslednej dobe vo vysielaní nechýbal napr. ani priamy prenos z kresťanského festivalu CampFest 2014.

SWAN poskytuje svoju káblovú televíziu či internet v mestách Bratislava, Banská Bystrica, Dubnica nad Váhom, Dunajská Streda, Chorvátsky Grob, Košice, Komárno, Malacky, Nitra, Nová Dubnica, Pezinok, Púchov, Sereď, Slovenský Grob, Stupava, Trenčianske Teplice, Trenčín, Trnava a Zvolen.

Mohlo by vás ešte zaujímať