Reklama

Markíza pripravila pre svojich divákov aj tento rok Deň otvorených dverí (DOD)

Komerčná televízia Markíza pripravila pri príležitosti svojich 18. narodenín aj tento rok Deň otvorených dverí (DOD), ktorý sa uskutoční v sobotu 23. augusta 2014 v areáli televízie v Záhorskej Bystrici.

V čase od 9:00 do 17:00 čaká na návštevníkov DOD atraktívny program a súťaže na pódiu, množstvo sprievodných atrakcií, ako aj dlhoročne mimoriadne obľúbená prehliadka štúdií a redakcií, v ktorých sa pripravujú a vysielajú úspešné spravodajské či publicistické relácie,“ informovala dnes televízia v tlačovej správe.
Pokračovanie nižšie:

Pre návštevníkov bude už tradične pripravený bohatý program a autogramiáda hereckých hviezd zo slovenských seriálov Búrlivé víno a Chlapi neplačú, svoje podpisy budú samozrejme rozdávať aj známi moderátori a redaktori z televízie. Na pódiu sa o skvelú zábavu postarajú Richard Müller s vokálnou skupinou Fragile, Peter Nagy, Dara Rolins, Beáta Dubasová, Martin Madej, Tomáš Bezdeda či Nela Pocisková.

Okrem toho vystúpia aj skupiny IMT Smile, Hex, Polemic, Peter Bič Project, Cigánski Diabli alebo Vidiek. Priaznivcov hip-hopu potešia vystúpenia skupiny AMO & Band či Laciho Strikea. Dobrú náladu budú rozdávať aj finalisti speváckych súťaží Hlas Česko Slovenska a SuperStar.

Televízia sa pod choreografickým vedením Laciho Strikea pokúsi prekonať rekord v počte ľudí tancujúcich na megahit Happy od Pharrella Williamsa, návštevníci sa budú môcť zoznámiť s novou sériou úspešnej reality šou Farma, či stretnúť špičkových slovenských hokejistov.

Pre tých, čo nemajú možnosť prísť priamo na DOD, sú pripravené tri živé 10-minútové televízne vstupy o 8:20, 10:10 a 14:30, ako aj veľký 50-minútový špeciál so začiatkom presne o 12:00.

Pre všetkých návštevníkov bude k dispozícii veľké parkovisko pred areálom televízie a tiež bezplatná kyvadlová doprava, ktorá bude od 8:00 do 17:00 premávať v 10-minútových intervaloch spod Mosta SNP.

Mohlo by vás ešte zaujímať