Reklama

freeSATu sa u nás tento rok zatiaľ nedarí, aj v druhom štvrťroku počet predplatiteľov klesol

Luxemburskej spoločnosti UPC DTH, ktorá prevádzkuje satelitnú platformu freeSAT, ubudlo za druhý štvrťrok na Slovensku 500 predplatiteľov. Pokles zaznamenala platforma na Slovensku aj v prvom štvrťroku, kedy prestalo jej služby využívať 700 predplatiteľov. Celkovo jej tak tento rok ubudlo už 1 200 predplatiteľov.

Naopak v druhom štvrťroku sa darilo platforme v Českej republike, kde za posledné tri mesiace získala 1 400 predplatiteľov oproti strate 3 800 za prvý štvrťrok.
Pokračovanie nižšie:


Najväčší pokles zaznamenala spoločnosť v Rumunsku (Focus Sat) kde stratila až 22 600 zákazníkov. Naopak najviac sa darilo platforme UPC Direct v Maďarsku kde v období od 1.apríla do 30. júna 2014 získala 2 400 nových zákazníkov.

Celkovo využívalo k 30. júnu satelitné služby spoločnosti UPC DTH v štyroch krajinách 745 500 zákazníkov. Najviac zákazníkov má spoločnosť v Rumunsku (306 600), nasleduje Maďarsko (269 200), Česko (104 400) a Slovensko (65 300). Spoločnosť tak v porovnaní s koncom marca 2014 stratila celkovo 19 300 zákazníkov, keďže k 31. marcu mala 764 800 platiacich zákazníkov.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. …lebo driemu,mňa tiež už viac zaujala káblovka UPC,tí pridali dobré stanice v lete a na jeseň majú pridať ďalšie,navyše všetky HBO stanice v hd za nezmenenú cenu…Aj keď som pôvodne nechcel, tak tiež som sa rozhodol freeSat opustiť…a káblovka dala aj HBO GO a dosť to so známymi využívam takže niet o čom rozmýšľať.

  2. Praveze za posledny mesiac je aspon u nas narast zaujemcov. A to hlavne o dve karty ktore vydu za 9,5 euro mesacne pocas celej viazanosti. Skylink uz u nas nikto nechce kvoli tym im Skylinksrotom.

  3. Veď ja tiež mám od nich 4 karty, tie 3 zvyšné mi zaplatia tú moju a práve preto si môžem dovoliť aj káblovku. ..freeSat nie je zlý, 3 karty nechávam ,to iba ja som už rozmaznaný hd stanicami…a určite ma tam drží aj hudobná Fun 1 a teraz aj Fajn rock tv…ale freeSat by osvieženie potreboval, Music choice ktorý pridali asi veľa ľudí neoslovil ako aj Black belt v angličtine. ..

  4. Ja som si tiez dal UPC kabel.. Net mam od nich, tak som to upgradol na triple play balik.. Najorv som si to zobral bez viazanosti aby som si to odskusal a nasledne sa zaviazal, maju viac stanic nez SAT divizia, ako aj Mirec BB vravi, HD su uz v cene a je ich tam viac.. SAT UPC si nechavam nadalej kedze mam viac kariet od nich.. Verim, ze aj SAT UPC sa coskoro zobudi, ale stale si myslim, ze HD kvalita bude mat navrch u kablovych operatorov – toto teraz myslim vseobecne..

  5. jasné, že sa im darí najviac v Maďarsku, keď je tam najviac maďarských staníc, taktiež v maďarskom jazyku upútavky, reklama na staniciach ako Nat Geo, Discovery a pod.

Komentáre už nie sú povolené.