Reklama

DIGI TV rozšírila svoju ponuku o MTV Dance, MTV Europe a Nickelodeon na nových programových pozíciách

Po tom čo včera platforma DIGI TV sprístupnila trojicu hudobných programov MTV Rocks, MTV Hits, MTV Europe a pridala do ponuky detský kanál Nickelodeon, dnes vykonala opäť drobné zmeny v programovom rastri svojej služby nová DIGI TV.

Do ponuky pribudol nový hudobný kanál MTV Dance, ktorý nájdu zákazníci na bývalej programovej pozícii po MTV Europe (pozícia 64), ten sa následne presunul na svoju novú pozíciu číslo 63. Okrem toho došlo aj k presunu detského kanálu Nickelodeon, ten sa teraz nachádza v DIGI Boxe na pozícii číslo 16.
Pokračovanie nižšie:


MTV Dance je k dispozícii pre zákazníkov s predplateným balíčkom Maxi, podobne ako aj MTV Hits (65) a MTV Rocks (66). Zvyšné dva kanály MTV Europe a Nickelodeon sú dostupné od balíčka Štandard.

TIP: Hudobné kanály MTV konečne už aj pre zákazníkov novej DIGI TV

Naša programová ponuka sa stále vyvíja a počet garantovaných programov v jednotlivých balíčkoch (Štandard, Maxi a Extra) sme už dávno prekonali, čo nás samozrejme teší. Zákazníci novej DIGI budú určite spokojní“, uvádza informáciu Roman Vavrík, riaditeľ marketingu a predaja spoločnosti DIGI Slovakia.

V prípade, že sa nové programy ešte vo vašom DIGI Boxe nenachádzajú, odporúčame na približne 10 minút vypnúť DIGI Box z diaľkovým ovládaním, aby sa nový programový raster načítal do boxu.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentár

  1. ja absolut nejsom spokojny s novym digi tv este horsie nez bolo trosku zaprsi a uz neje signal

Komentáre už nie sú povolené.