Reklama

Nové tematické rádio Summer Festival v platforme freeSAT

Spoločnosť UPC DTH, ktorá pod značkou freeSAT poskytuje služby satelitnej televízie na Slovensku a v Českej republike, sprístupnila dnes na satelite Thor 6 (0,8°W), frekvencii 12 034 MHz nový tématický hudobný kanál Music Choice Summer festival, ktorý prinesie zákazníkom atmosféru letných festivalov z celej Európy.

Kanál je dostupný od 2. júna do 29. augusta tohto roku pre všetkých zákazníkov s balíkom freeSAT medium a s HD satelitným prijímačom. Užívatelia s dodávaným satelitným prijímačom priamo od operátora nájdu kanál na programovej pozícii číslo 200.
Pokračovanie nižšie:

Satelitná platforma freeSAT tak aktuálne ponúka svojim zákazníkom 10 tematických rozhlasových staníc Classic rock, Cool Jazz, Summer festival, Hip Hop, Total hits UK, Feel good music, Lounge, Alternative, Rock n Roll Era a Blues.

freeSAT v spolupráci s Music Choice pripravil pre všetkých fanúšikov letných festivalov tiež on-line súťaž. V hre sú dva páry vstupeniek, ktoré vás dostanú na festival Rock for People alebo Pohoda. Český festival Rock for People sa tento rok odohrá 3. až 5. júla v Hradci Králové, zatiaľ čo tú pravú Pohodu si môžete užiť od 10. do 12. júla na letisku v Trenčíne.

Súťaž prebieha od 28. mája po dobu 15 dní na webe freeSAT a na facebookovských stránkach freeSAT Slovensko a freeSAT Česká republika. Výhercovia budú vybraní na základe súťažných pravidiel platných v jednotlivých krajinách. Podmienkou účasti v súťaži sú odpovede na dve jednoduché otázky. Mená výhercov budú zverejnené v priebehu júna.

Sme radi, že môžeme túto skvelú súťaž organizovať, a tešíme sa, keď budeme môcť na festivaloch privítať jej víťazov a ponúknuť im nezabudnuteľný zážitok,“ uviedol Zoltan Pinkola, regionálny riaditeľ pre predaj a rozvoj obchodu UPC DTH.

Hudobné festivaly sú miestom, kde sa môžete zoznámiť s novými interpretmi alebo zdieľať svoju vášeň k obľúbeným umelcom s ostatnými ľuďmi. Kanály Music Choice tak predstavujú perfektnú voľbu pre všetkých hudobných fanúšikov. Sme radi, že počas tohto leta môžeme našim používateľom ponúknuť vstupenky na významné festivaly,“ povedal Gary Pelletier, viceprezident pre partnerský marketing spoločnosti Stingray Digital, ktorá je majiteľom Music Choice International.

Technické parametre pre príjem rádií:
Družica: THOR 6 (0,8°W)
Frekvencia: 12 034 MHz
Polarizácia: Vertikálna
SR: 30000
FEC: 3/4
Norma: DVB-S2
Modulácia: 8PSK
Provider: UPC Direct
Kódovanie: áno

Summer festival podľa našich zistení vysiela dočasne na doterajšej programovej pozícii rádia Classical greats.

Summer Festival-262014-1930 1

Mohlo by vás ešte zaujímať