Reklama

Český lifestyleový kanál Harmonie TV v ponuke SmartTVBoxu

Užívateľom SmartTVBoxu od košickej spoločnosti Antik Telecom dnes pribudol do ponuky nový televízny kanál Harmonie TV. Jedná sa o český lifestyleový kanál, ktorý prináša divákom relácie o bývaní, záhrade, zdraví, životnom štýle či cestovaní. Televízia chce ponúknuť do budúcna aj filmy. „Mame uzatvorenú zmluvu o poskytnutí práv na mnoho zaujímavých filmov z hviezdami ako sú Johny Depp, Sophia Loren, Jackie Chan, Gérard Depardieu, Whoopy Goldber a mnoho ďalších. Dokonca pripravujeme zábavný program, ktorý budeme vysielať naživo„, uvádza televízia na svojom webe.
Pokračovanie nižšie:


Pokiaľ máte SmartTVBox a Harmonie TV v ponuke ešte nemáte, je nutné obnoviť zdroje cez menu prijímača (Menu-Nastavenia-Aktualizácie-Obnova zdrojov). Stanica je dostupná v Vstupnom balíčku.

SmartTVBox je set-top-box vďaka ktorému môžu jeho užívatelia na celom Slovensku po pripojení k internetu sledovať základné slovenské a české programy bez poplatkov. V ponuke základného balíčka je už šesť HD kanálov Jednotka HD, Dvojka HD, JOJ HD, Markíza HD, Plus HD a Wau HD. Okrem základného balíčka si môžu predplatiť užívatelia aj balíček MIX, ktorý aktuálne ponúka Antik za 5,50 € mesačne.

Harmonie_TV1

Mohlo by vás ešte zaujímať