Reklama

Telekom zverejnil videonávod v ktorom ukazuje zákazníkom Magio Satu ako preladiť parabolu

Už tento týždeň začne prevádzkovateľ satelitnej platformy Magio Sat, spoločnosť Slovak Telekom, s postupnou migráciou svojich zákazníkov na novú satelitnú pozíciu 0,8°W, ktorú využívaj aj sesterská platforma DIGI TV. O možnosti preladiť parabolu bude informovať zákazníkov operátor cez samotný Magio Box po aktualizácii softvéru.

Zákazníci majú možnosť pre preladenie využiť služby technika, na ktorého však budú musieť počkať aj niekoľko týždňov, alebo si satelitnú parabolu preladia sami. Presne pre týchto zákazníkov pripravil operátor aj videonávod podľa ktorého si môžu svoju satelitnú parabolu pretočiť svojpomocne do niekoľkých minút. Navyše všetci takýto zákazníci získajú aj prístup k HD balíčku do konca roka 2014 zadarmo. Okrem toho Telekom zákazníkom sľubuje, že nové Magio Sat im ponúkne viac televíznych kanálov v SD kvalite, bohatšiu ponuku prémiových balíčkov a najmä rozšírenú ponuku kanálov v HD kvalite. Oficiálny programový raster novej platformy Magio Sat však zatiaľ nie je známy.
Pokračovanie nižšie:

Video návod pre súčasných zákazníkov platformy Magio Sat, ktorí sa rozhodnú pretočiť satelitnú parabolu z doterajšej pozície 4°W na novú pozíciu 0,8°W.



Okrem videonávodu pre súčasných zákazníkov platformy Magio Sat je k dispozícii už aj nový videonávod pre nových zákazníkov, ktorí už budú ladiť satelitnú parabolu na novú orbitálnu pozíciu 0,8°W.



Mohlo by vás ešte zaujímať