Reklama

Slovak Sport.TV 1 už nie je dostupný v starej ponuke DIGI TV

Satelitná platforma DIGI TV už tento týždeň avizovala, že zo svojej starej ponuky odpojí osem televíznych kanálov (Digi Liga Majstrov 1, Slovak Sport.TV 1, Viasat Explorer, Viasat History, Viasat Nature, PRO4, FEM3 a Echo TV.). Medzi prvými odpojenými je slovenský športový kanál Slovak Sport.TV 1, ktorý už v tejto chvíli nie je zákazníkom so starou ponukou k dispozícii.
Pokračovanie nižšie:

Pokiaľ chcú tak zákazníci satelitnej DIGI TV sledovať aj naďalej tento slovenský športový kanál, musia prejsť na novú ponuku DIGI TV v ktorej majú k dispozícii dva základné (Štandard za 9,6 € a Maxi za 12,9 €) a tri prémiové balíčky (Extra HU za 1,3 €, Extra Šport HD za 2 € a Extra HBO za 6 € mesačne). S prechodom na novú službu získajú súčasní zákazníci aj nový HD box za ktorý si ale priplatia mesačne 1,5 € mesačne.

Program Slovak Sport.TV 1 bol odpojený na satelite Thor 6 (0,8°W), frekvencii 12 380 MHz.

K vyradeniu športového kanálu Slovak Sport.TV 1 došlo aj u českej platformy DIGI TV, ktorú prevádzkuje rumunská spoločnosť RCS & RDS vzhľadom k tomu, že platforma preberala program z rovnakej frekvencie.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentár

  1. Dobry den !Prosim Vas o preverenie infa ci naozaj my co sme si hd boxy kaon od digi predcasom zakupili dostaneme nejaku kompenzaciu pri prechode na novu digi a kedy to bude ?! dakujem.

Komentáre už nie sú povolené.