Reklama

Spartak TV bude dostupný na celom Slovensku pre užívateľov SmartTVBoxu

Trnavská športová televízia Spartak TV, ktorá sa zameriava vo svojom vysielaní na trnavský futbalový klub Spartak Trnava bude tento týždeň dostupná aj pre užívateľom SmartTVBoxu na celom Slovensku. „Kanál Spartak TV sa nám po niekoľkotýždňových vyjednávaniach podarí dostať aj do ponuky Smart boxu v priebehu tohto týždňa,“ uviedol pre náš portál SatelitnáTV.sk manažér IPTV Vlastimil Lakatoš zo spoločnosti Antik Telecom. Kanál bude súčasťou bezplatnej základnej ponuky.
Pokračovanie nižšie:


Televízia Spartak vysiela od 21. februára tohto roku v rámci skúšobného vysielania v štvorhodinových blokoch od 8:00 do 12:00 a večer od 17:00 do 21:00. Kanál naladia diváci v rámci lokálneho DVB-T multiplexu v Trnave na 33. kanáli. Do svojej ponuky ju pridali už aj operátori Swan, Antik Telecom (vo vlastnej sieti) a postupne by mali pribúdať aj ďalší.

SmartTVBox je set-top-box, ktorý poskytuje košická spoločnosť Antik Telelecom pre občanov žijúcich na Slovensku. Pre príjem postačuje len pripojenie k internetu s minimálnou rýchlosťou 2 Mbps. Po kúpe zariadenia je zákazníkovi dostupná základná ponuka slovenských a českých programov bez mesačných poplatkov. Okrem základných programov je k dispozícii aj platený (voliteľný) balík programov s názvom MIX za 5,5 € mesačne.

O pridaní Spartak TV do ponuky SmartTVBoxu Vás samozrejme budeme ešte informovať.

Mohlo by vás ešte zaujímať