Reklama

Eurosport spúšťa divácku komentátorskú súťaž

Eurosport oslavuje 25 rokov a pozýva všetkých športových fanúšikov, aby si vyskúšali živé komentovanie a vyhrali atraktívne výlety na US Open, Tour de France a WTCC.

Porota expertov Eurosportu vyhodnotí víťaza na základe komentátorského výkonu pamätných momentov tenisu, cyklistiky a motoristického športu.

Viac ako 100 športových odvetví ročne prináša Eurosport divákom a súťaž pripravil, aby sa s nimi podelil o komentátorské skúsenosti. Súťaž je súčasťou kampane Eurosportu „We Live For Live“. Webová stránka bola vytvorená spoločnosťou Addiction Agency.
Pokračovanie nižšie:

Športového fanúšika, ktorý sa bude chcieť zúčastniť súťaže, čaká päť jednoduchých krokov. Najprv si vybrať videoukážku, ktorú si želá komentovať a ďalej zvoliť cenu (motoršport: VIP vstupenky na WTCC; cyklistika: VIP vstupenky na Tour de France; tenis: VIP vstupenky na US Open). Následne komentovať videoukážku, vypočuť si svoj ​​výkon a v prípade, že bude spokojný, ho potvrdiť. Komentáre môžu športoví fanúšikovia zdieľať na rôznych sociálnych sieťach, aby získali čo najviac ocenení „páči sa mi“.

Heather Bowler, globálny riaditeľ Eurosportu pre komunikáciu, vysvetľuje myšlienku súťaže: „Na oslavu nášho štvrť storočia živého športového vysielania sme pripravili jedinečný zážitok pre našich divákov – užiť si rolu športového komentátora. Živé športové vysielanie je súčasťou DNA Eurosportu a účastníci súťaže sa ocitnú priamo v centre diania a môžu sa tiež podeliť o svoje výsledky a zážitky so svojimi priateľmi prostredníctvom sociálnych sietí„.

Súťaž štartuje oficiálne už 28. apríla.



(Eurosport)

Mohlo by vás ešte zaujímať