Reklama

SWAN vylepšuje svoj TV archív a pridáva programy do balíčka FilmBox

Telekomunikačný operátor SWAN vylepšuje ponuku služby digitálnej televízie SWAN MULTIMEDIA. Obľúbený doplnkový produkt služby TV archív, rozširuje o prehľadnú funkciu Obrazovej galérie. „Tá výrazne zjednodušuje hľadanie relácií v TV archíve a používateľovi dáva jednoduchý nástroj, ako si vybrať film alebo TV reláciu podľa aktuálnej nálady,“ uviedol operátor v dnešnej tlačovej správe.

Okrem vylepšenia v TV archíve rozšíri operátor aj ponuku doplnkového balíka FilmBox od 1. apríla 2014 o 9 nových televíznych kanálov z toho sedem z nich bude v HD kvalite. Vynovený balík FilmBox pre celú rodinu s kanálmi FilmBox, FilmBox PLUS, FilmBox EXTRA, FilmBox HD, FilmBox Family, DocuBox HD, FightBox HD, EroX HD, EroXXX HD, FashionBox HD a TuneBox HD bude Swan ponúkať za mesačný poplatok 4,99 € s DPH. Aktuálni predplatitelia budú sledovať nové TV stanice bez zmeny mesačného poplatku.
Pokračovanie nižšie:

TV archív služby SWAN MULTIMEDIA obsahuje až 7 dní staré vysielanie 30 najsledovanejších TV kanálov. Používatelia môžu k odvysielanému obsahu pristupovať cez rozhranie elektronického programového sprievodcu (EPG) a najnovšie aj pomocou funkcie Obrazová galéria. Tá zobrazuje odvysielaný obsah v rôznych kategóriách – Najsledovanejšie, Filmy, Seriály, Detské, Dokumenty, Hudba, Spravodajstvo, Šport.

Obrazová galéria predstavuje rýchly a jednoduchý spôsob, ako si vybrať žiadaný obsah. Používatelia nemusia hľadať v programe, čo televízne stanice odvysielali. Všetky potrebné informácie majú na jednom mieste a z bohatej ponuky si vyberú žiadanú reláciu – podľa aktuálnej chute a nálady.
Nerozhodným divákom pomôže vo výbere kategória Najsledovanejšie, kde sa zobrazujú najžiadanejšie TV relácie. Zoznam je pravidelne aktualizovaný a zostavený na základe toho, čo sledujú ostatní používatelia služby SWAN MULTIMEDIA.

Funkcia Obrazová galéria je bezplatným rozšírením k obľúbenej službe TV archív, ktorá je dostupná na novom type set-top boxu Hybroad Z205. TV archív je doplnkový produkt k digitálnej TV SWAN MULTIMEDIA a je spoplatnený mesačným poplatkom 3,15 EUR.

Balík je určený pre celú rodinu a ponúka rôznorodý obsah – filmové trháky a filmy pre celú rodinu v češtine, kvalitné dokumenty, novinky zo sveta módy, hudobnú stanicu pre zlepšenie nálady, bojový šport na svetovej úrovni a niečo pre dospelých, v decentnej aj v poriadne ostrej forme, v angličtine. Vynovený balík FilmBox je určený aj náročným divákom, ktorí preferujú kvalitný HD obsah.

Novinkou od dnes 20. marca 2014 je aj športový kanál Spartak TV, ktorý je súčasťou základného balíka.

TV_archiv_Swan
Ukážka vynoveného TV archívu digitálnej TV SWAN MULTIMEDIA

Mohlo by vás ešte zaujímať