Reklama

Spoločnosť PROGRES-T pridá do svojej ponuky káblovej televízie kanály TLC a FajnRock

Poskytovateľ káblovej televízie a internetu, spoločnosť PROGRES-T, plánuje pridať v krátkej dobe do svojej ponuky káblovej televízie dva nové televízne kanály TLC a FajnRock TV. Portál SatelitnáTV.sk o tom informoval samotný prevádzkovateľ.

Okrem toho budú môcť zákazníci digitálnej káblovej televízie získať filmový balíček HBO (kanály HBO, HBO 2, HBO Comedy a HBO HD) úplne zadarmo na dva mesiace v prípade, že si počas apríla 2014 predĺžia svoju doterajšiu viazanosť na tento balíček na ďalších 12 mesiacov, alebo v prípade nových zákazníkov, aktivujú balíček HBO s viazanosťou na 12 mesiacov.
Pokračovanie nižšie:

TLC je kanál zameraný hlavne na ženy. Stanica ponúka to najlepšie zo životného štýlu, reality šou a zábavných programov z celého sveta. K dispozícii je s českým dabingom.

Fajnrock je česká hudobná televízia, ktorá odštartovala v roku 2012. Ako už názov stanice napovedá, zameriava sa na rock. Vo vysielaní sa objavujú videoklipy ako domáci tak aj zahraničných interpretov no nechýbajú napr. ani koncerty.

PROGRES-T ponúka Triple Play služby v mestách Bratislava – Vrakuňa, Malacky, Rovinka, Dunajská Lužná, Kalinkovo, Hamuliakovo, Most pri Bratislave, Malinovo, Tomášov, Limbach a Limbach Machergut. Celkovo má dosah pre viac ako 25 000 obyvateľov.

Mohlo by vás ešte zaujímať