Reklama

Ak máte vybrané platené programy z Plustelky v maďarčine, zmeňte si audio stopu

Po minulotýždňovej zmene kompresného audio formátu pri druhej zvukovej stope u programov z ponuky Plustelky mohli niektoré televízory s DVB-T tunerom a s vloženým modulom Plustelka uprednostniť druhú audio stopu (maďarskú) namiesto prvej (českej). Diváci tak na väčšine platených programov môžu preto počuť maďarčinu. Pre sledovanie platených programov v českom jazyku je tak nutné zmeniť audio stopu v televízory na českú, alebo v nastaveniach vybrať ako prioritnú českú audio stopu.
Pokračovanie nižšie:

Programy digitálnej terestriálnej platformy Plustelka vysielajú vrámci štvrtého celoplošného multiplexu v kompresnom formáte MPEG-4 a sú kódované systémom Irdeto. Pre ich príjem je preto potrebné vlastniť jedno zo zariadení Plustelky (bezkartový CI+modul, prijímač či samostatnú dekódovaciu kartu).

Prečítajte si tiež: Plustelka rozšírila svoju ponuku o Slovak Sport.TV 1

Programová ponuka Plustelky aktuálne obsahuje bezplatné programy ČT1, ČT2, Slovak Sport.TV 1 a TV LUX, ako aj deväť platených (voliteľných) programov Eurosport (CZ,HU), Eurosport 2 (CZ,HU), Film+, Viasat Explorer (CZ,HU), Viasat History (CZ,HU), Viasat Nature (CZ,HU), Nickelodeon (CZ,HU), VH1 a Spice za 5,99 eur mesačne a to bez akýchkoľvek záväzkov.

Mohlo by vás ešte zaujímať