Reklama

Plustelka rozšíri pravdepodobne svoju ponuku o športový kanál Slovak Sport.TV 1

Slovenská digitálna terestriálna platforma Plustelka, ktorú prevádzkuje spoločnosť Towerhome, dcérska spoločnosť Towercomu, pripravuje v najbližších dňoch rozšíriť svoju ponuku o športový kanál Slovak Sport.TV 1. Rokovania medzi platformou a prevádzkovateľom športového kanálu nám potvrdil šéf Slovak Sport.TV Róbert Greguš. Spoločnosť Towercom sa nám k tejto téme, ani po viac ako štyroch dňoch, nevyjadrila.

O tom v ktorom balíčku bude Slovak Sport.TV 1 dostupný zatiaľ nie je známe. Na Test kanáli, ktorý vysiela v 4. multiplexe je Slovak Sport.TV 1 uvádzaný v ponuke spolu s bezplatnými kanálmi ČT1, ČT2 a slovenskou kresťanskou televíziou LUX.
Pokračovanie nižšie:

Televízna ponuka digitálneho pozemného vysielania prostredníctvom všetkých štyroch slovenských celoplošných multiplexov (vrátane kódovaných programov z Plustelky) sa tak po ukončení TV Fooor opäť rozšíri na 25 televíznych programov z toho jeden je vo vysokom rozlíšení.

Slovak Sport.TV 1 prináša vo svojom vysielaní ako domáce, tak aj zahraničné športové prenosy, magazíny, či dokumenty o športovcoch. Okrem toho Slovak Sport.TV 1 vysiela aj jedno vybrané stretnutie z každého kola prestížnej anglickej futbalovej Premier League.

Digitálna terestriálna platforma Plustelka je oficiálne dostupná od 1. mája 2013 v rámci štvrtého terestriálneho multiplexu (MUX4). Ponúka tri neplatené televízne programy ČT1, ČT2 a TV LUX, ako aj deväť platených (voliteľných) programov Eurosport, Eurosport 2, Film+, Viasat Explorer, Viasat History, Viasat Nature, Nickelodeon, VH1 a Spice za 5,99 eur mesačne a to bez akýchkoľvek záväzkov. Všetky programy z ponuky Plustelky (aj neplatené) vysielajú v kompresnom formáte MPEG-4 a sú kódované systémom IRDETO.

TEST-422014-181_1
Informačný TEST kanál Plustelky. V ponuke je uvádzaný aj Slovak Sport.TV 1.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. dobry den bolo by dobre keby sa daly programy zaplatit a ativovat sez sms

  2. Podľa info z Towerhome pribudne Slovak Sport 1 na konci februára na slovenské DVB-T vysielače MUX4 tu sa o tom píše :

    power.szm.com/spravy/spravy_new.htm

  3. Zase len pre vyvolenych v dosahu mux4.Ako aj Slovak Sport 3 v dosahu mux1.

Komentáre už nie sú povolené.