Reklama

V Maďarsku dnes odštartoval kanál m3

U našich južných susedov dnes o 18. hodine odštartoval televízny kanál maďarskej verejnoprávnej televízie MTVA s názvom m3. Televízia je dostupná ako v maďarskej terestriálnej platforme MinDig TV Extra, tak aj na satelite EUTELSAT 9A (9°E). V rámci promo akcie ponúkne MinDig TV Extra kanál m3 dočasne nekódovane (FTA) až do 5. januára 2014. Po tomto dátume bude dostupný už len predplatiteľom.
Pokračovanie nižšie:

Prostredníctvom satelitu EUTELSAT 9A (9°E) bolo vysielanie m3 v čase štartu dostupné tiež FTA. Aj tu však môžeme očakávať, že dôjde k zakódovaniu signálu systémom Conax, podobne ako je tomu aj u ostatných programov maďarského verejnoprávneho vysielateľa.

Televízia m3 bude vysielať pre svojich divákov 18 hodín denne, od šiestej hodiny ráno do polnoci, najmä programy z bohatého archívu MTVA.

Technické parametre pre príjem:
Družica: EUTELSAT 9A (9°E)
Frekvencia: 11958 MHz
Polarizácia: Vertikálna
FEC: 2/3
SR: 27500
Modulácia: 8PSK
Norma: DVB-S2
Názov: M3
Provider: eVision
Kódovanie: Áno (Conax)

M3-20122013-208_1

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. Zdravim
    Trocha som sa na to dival no nejako ma to nenadchlo-madarsky neviem
    Chytam to cez DVB-T mux B Kekes 39 kanal

  2. jj stare madarske woloviny a to ho este chcu zakodovat

  3. Ide to i cez DVB-T, ale je to o ničom.
    Ďalšia stanica na opakovanie, skoro všetok program maďarských „verejnoprávnych“ staníc je repríza repríz, okrem propagandistických provládnych správ, ktoré sú akotak „nové“, ale i tie sú vlastne ‚rimejkom‘ predchodzích.

  4. Tak isto fungujú ako slovenské kanále repríza repríz.M3 je pre tých ktorý majú radi staré kvalitné programy.Aj slovenké kanále vysielajúlen stále to isté kolem do kola.Tak aj anglické kanále sú len „wolwolowiny “ lebo ich nerozumieme?

Komentáre už nie sú povolené.