Reklama

Platformy Skylink a CS Link zvýšia ročný servisný poplatok zo 14,4 na 19,2 €

Prevádzkovateľ satelitných platforiem Skylink a CS Link, luxemburská spoločnosť M7 Group, mierne upraví svoj cenník od 1. februára 2014. Zmení sa výška ročného Servisného poplatku a pridá sa možnosť predplatiť si ho aj na 2 roky vopred.

Servisný poplatok platený mesačne prostredníctvom SIPO alebo inkasom z účtu sa pre slovenských zákazníkov nemení, pre zákazníkov z Českej republiky sa zvyšuje iba úmerne k oslabeniu kurzu českej koruny, informuje prevádzkovateľ. Ako ďalej uvádza na svojich webových stránkach: „Rovnakú cenu, ako pri pravidelnej mesačnej platbe, uhradia zákazníci pri platbe na 24 mesiacov.
Pokračovanie nižšie:

Zvýši sa však Servisný poplatok pri ročnej platbe a to z pôvodných 14,4 na 19,2 € (pozri tabuľku nižšie).

Zvýšenie ročnej platby Servisného poplatku zohľadňuje náklady spojené s každoročným premietnutím platieb, odpojovaním a opätovným pripojovaním kariet, u ktorých nebol Servisný poplatok včas uhradený, odvôvodňuje zvýšenie M7 Group.

Pôvodná a nová výška Servisného poplatku podľa spôsobu úhrady – Slovenská republika:

Pôvodný stav (platný od 1.9.2012),
Pravidelná mesačná platba (Sipo a Inkaso z účtu), 1.20 €
Jednorázová platba na 24 mesiacov (všetky platobné metódy), 28.80 €
Jednorázová platba na 12 mesiacov (všetky platobné metódy), 14.40 €

Nový stav platný od 1.2.2014
Pravidelná mesačná platba (Sipo a Inkaso z účtu), 1.20 € (bez zmeny)
Jednorázová platba na 24 mesiacov (všetky platobné metódy), 28.80 €
Jednorázová platba na 12 mesiacov (všetky platobné metódy), 19.20 €

Pôvodná a nová výška Servisného poplatku podľa spôsobu úhrady – Česká republika:

Pôvodný stav (platný od 1.9.2012)
Pravidelná mesačná platba (Sipo a Inkaso z účtu), 29 Kč
Jednorázová platba na 24 mesiacov (všetky platobné metódy), 768 Kč
Jednorázová platba na 12 mesiacov (všetky platobné metódy), 348 Kč

Nový stav platný od 1.2.2014
Pravidelná mesačná platba (Sipo a Inkaso z účtu), 33 Kč
Jednorázová platba na 24 mesiacov (všetky platobné metódy), 768 Kč
Jednorázová platba na 12 mesiacov (všetky platobné metódy), 498 Kč

Aj naďalej platí, že Servisný poplatok je už zahrnutý v cene všetkých platených balíčkov z ponuky Skylink. Ich predplatitelia nemusia Servisný poplatok hradiť osobitne, uvedené zmeny sa ich nedotknú.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. No, sú ale nenažraní!!!
    A ešte 12 mesačné jednorazové zaplatenie tzv. servisného poplatku nenásobia 12-timi, škandál. Už by si na ich nekalé praktiky mal NIEKTO poriadne pozrieť a PORIADNE im KLEPNÚŤ PO PRSTOCH! Tak aby sa spamätali. Pomaly aby 5 (slovom päť) rokov sa im dopredu zaplatilo, aby si nenaúčtovali ďalšie percentá. Neskôr, keď sa im neklepne po pazúroch, budú chcieť 10, 15, ……., ročné platenie, aby to bolo zhodné s matematickým súčinom bez „%-neho navyšovania“. A ešte i tak cena pre SK je vyššia ako v CZ.

  2. s***ci nenehltany ale su aj ine karty ako v***y skylink

  3. Budu zvysovat pokial im to budu ludia platit. Vacsina ludi tyzden nadava a potom im to aj tak zaplati. Treba nahodit anteny a srat na cely Skylink.

  4. Hlavne že dôchodcom p.Fico sľubuje 8€ od januára.ĎAKUJEME a už volím KSS.

  5. skur…ý nenažranci – aj tak tam dávajú ho..o. Nechám to dôjsť, vypnem televízor a začnem zase žiť !!!

  6. dopadnú presne tak, ako UPC káblovku mal každý, ked stála 1600sk ročne, zdvihli na vyše 200€ a už každý prešiel na inú alternatívu. tak „milý skylink“ veľa štastia! do teraz kým bol skylink zadarmo mi nevadilo sneženie ani dážď, tak ak budem mať platiť, tak určite nie skylink, ale prejdem na inú a kvalitnejšiu alternatívu!!!!!!!!!!!!

  7. Mna dnes vypli,bez upozornenia,že treba uhradiť poplatok (kartu mám druhý rok,takže som ešte poplatok platiť nemusel) . Poplatok som uhradil,no programy nejdú,takže silvestra budem tráviť pri stv,čt a šlágri (tie jediné idú)… hamba!!!…. končím snimi !!!

  8. Dlho som premýšľal a čakal kedy sa to udeje.A je to tu.Moje pesimistické úvahy sa naplnili.Treba však povedať,že aj po zdražení má Skylink stále najatraktívnejšiu a cenovo najdostupnejšiu ponuku CS programov.
    Kto nechce platiť ani cent,musí prejsť na free DVB-T+voľné sat stanice.
    Uvidíme dokedy bude naše free DVB-T stále free….

  9. Hajzlici nenazrani,ale oni sa zbadaju ked sa na nich ludia vykaslu.Mne prace skoncil servisny poplatok a urcite uz dalsi platit nebudem,na antenu chytam vsetky slovenske stanice takze skylink dovidenia!!!

  10. Byvam pri hraniciach s CZ a na obycajne sito chytam 28 stanic,tak napojim aj druhy televizor na antenu a mam to zadarno.A verte toto nieje posledne zvysenie!

  11. Na Skylink sme prešli pre finančné praktiky UPC, každoročne zdvíhať ceny. Vidím že sa Skylink inšpiroval. Veru by mu neuškodilo sa pozrieť, koľko ľudí opustilo UPC a aké meno má tá spoločnosť, Skylink sa na nich začína doťahovať.
    No nič, máme na rok balík Kombi+1 TV zákl.balíček so serv.poplatkom, potom porovnám ceny a prejdeme buď na FreeSat, káblovku alebo ostaneme u Skylinku. Rozhodne cena.
    Nie sme tak bohatí, aby sme preplácali, keď je inde lacnejšie. Škoda len, že naša lokalita je tak kvalitne schovaná za kopcom, že chytíme rakúske TV cez DVB-T a nie slovenské TV, inak by sme prešli na terestriál, aj tak niet čo kukať.

  12. RE: Lubos Velký-mali ste to zaplatiť kartou, nabehli mi programy za pár sekúnd, ani nie minúta od úhrady.
    Ale je fakt, že ma tiež nemilo prekvapilo, že mi neprišiel upozorňujúci mail, že končí platnosť servisného poplatku a vypnú stanice. Hlavne že v registrácii karty je uvedený mail zákazníka. „Kvalita“ a-la Skylink.

  13. Ja už som prešiel na DVB-T antena ,sito.Mam 12 programou a zadara.
    xixi

  14. Ja mám na Skylink svoj názor… sú to obyčajní nenažranci, ktorí najprv oblbovali ľudí, že televízia zadarmo… získali určitý „monopol“ na trhu a zaviedli servisný poplatok, teraz zase zvyšujú ceny televízie zadarmo, keď sú si istí, že majú svoju základňu platiacich zákazníkov… mňa taktiež nijako neupozornili, že ma odpoja, lebo som už vaj mal zaplatiť polatok a tak ma odpojili na Štedrý večer. Uhradil som poplatok prostredníctvom SMS že rýchla aktivácia…. trvalo to 4 dni…. asi toľko ku Skylinku…. televízia pre poctivo platiace ovce….

  15. namiesto aby boli 1rocny predplatitelia zvyhodneny tak su osklbany o nejakych pre nich mizivych 4.5 €

  16. Vy v M7 neviete počítať… Vy viete šklbať ako komunisti na Kaukaze.

Komentáre už nie sú povolené.