Reklama

Vyšiel nový softvér pre prijímače KAON KSC-SA276 IR, rieši problém s kartami Skylink M7

Pre satelitné prijímače KAON KSC-SA276 IR, ktoré majú licencovanú čítačku dekódovacích kariet Irdeto a získali aj certifikát Skylink ready, vyšiel nový softvér. Nová verzia rieši hlavne problémy s novými dekódovacími kartami Skylink M7 Irdeto. Všetkým majiteľom týchto satelitných prijímačov preto odporúčame aby si prijímač aktualizovali s novou verziou softvéru.
Pokračovanie nižšie:


Softvér je možné aktualizovať cez servisný port RS232, alebo cez OTA (ak bude nová verzia softvéru k dispozícii na satelite).

Tu si môžete stiahnuť nový softvér a tu loader.

Po stiahnutí a rozbalení vyššie uvedených súborov je potrebné prepojiť vypnutý prijímač KAON KSC-SA276 IR s PC s prepojovacím kríženým káblom RS232. V počítači je potom potrebné spustiť loader WinAppSD, vybrať nový softvér a stlačiť START. Následne zapneme prijímač do elektrickej siete a počkáme pokiaľ sa nahrá nový softvér do prijímača.

Podľa distribútora by mala byť nová verzia softvéru pre prijímače KAON KSC-SA276 IR k dispozícii aj cez OTA, ak si preto netrúfate aktualizovať softvér v prijímači cez servisný RS232 port je potrebné počkať na tento spôsob aktualizácie.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentár

Komentáre už nie sú povolené.