Reklama

Televízia JOJ prinesie v jarnej sezóne 2014 spevácku šou X FAKTOR SLOVENSKO

Televízia JOJ prináša ako prvá najväčšiu spevácku šou všetkých čias na Slovensko. V jarnej sezóne 2014 uvidia diváci X FAKTOR SLOVENSKO!

Keď producent Simon Cowell v roku 2004 predstavil vo Veľkej Británii šou X Factor, netušil, že sa o takmer desať rokov neskôr bude vysielať vo viac ako 47 krajinách sveta. Prvú sériu šou v USA v roku 2011 sledovalo viac ako 12 miliónov Američanov a boli pri tom aj slovenskí diváci prostredníctvom televízie PLUS. Aktuálnu sériu v krajine jej vzniku, vo Veľkej Británii, sleduje viac ako 10 miliónov divákov. Ani konkurenčné projekty jej silné meno neoslabili.
Pokračovanie nižšie:

Slovenskú verziu najlepšej speváckej šou prináša televízia JOJ. „Veľmi sa tešíme, že práve TV JOJ bude prvou televíziou na Slovensku, ktorá tento formát ponúkne svojim divákom. Zárukou veľkolepej šou bude aj režisér Jeffo Minařík, ktorý pre nás už štvrtý rok vyrába najsledovanejší formát na slovenskom trhu – Česko Slovensko má talent,“ povedal generálny riaditeľ JOJ Group František Borovský.

Víťaz najlepšej speváckej šou získa okrem nahrávacej zmluvy výhru, ktorá mu skutočne zmení život. Pravidlá sú jednoduché – prihlásiť sa bude môcť každý bez ohľadu na vek, a to prostredníctvom internetových stránok televízie.

(JOJ Group)

Mohlo by vás ešte zaujímať