Reklama

Slovak Sport.TV 3 od dnes v prvom celoplošnom multiplexe

Spoločnosť Towercom, a.s. prevádzkovateľ digitálneho terestriálneho vysielania na Slovensku, rozširuje programovú ponuku Voľnej telky (DVB-T) o novú televíznu stanicu Slovak Sport.TV 3. Stanica je dostupná v rámci 1. multiplexu v ktorom aktuálne vysielajú okrem Slovak Sport.TV 3 aj programy Dajto, Fooor, Senzi (MPEG-4) a WAU.

Nová televízna stanica je dostupná v 1. celoplošnom multiplexe DVB-T, ktorý pokrýva približne 80% slovenských domácností. Obyvateľom prijímajúcim uvedený celoplošný terestriálny multiplex bude nová televízia k dispozícii bezplatne prostredníctvom automatického naladenia ich prijímacích zariadení (DVB-T settopboxov a televízorov) s podporou MPEG-4. Aktuálne vysiela nová televízna stanica v pilotnej fáze v kompresnom formáte MPEG-2, ale od začiatku budúceho roka bude Slovak Sport.TV 3 dostupný iba v novšom kompresnom štandarde,“ informovala spoločnosť Towercom v tlačovej správe.
Pokračovanie nižšie:

Nový športový televízny kanál Slovak Sport.TV 3 prináša viac ako 150 zápasov nielen zo základnej časti ale aj play off NHL. Diváci Voľnej telky môžu odteraz sledovať ako sa darí slovenským hokejistom v zámorí – Mariánovi Hossovi, Michalovi Handzušovi, Mariánovi Gáboríkovi, Ľubomírovi Višňovskému, Zdenovi Chárovi a ďalším slovenským hokejovým oporám.

Slovak Sport.TV 3 vysiela aktuálne v 1. multiplexe na programovej pozícii s názvom TEST1, s rozlíšením 720×576 a dočasne v kompresnom formáte MPEG-2.

Pridaním Slovak Sport.TV 3 do 1. multiplexu je tak aktuálne možné prijímať z celoplošných multiplexov už 12 nekódovaných televíznych programov.

Slovak Sport TV 3-2492013-120 1

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. Tak už kaslem aj na miestný MUX LV…..Spoločnost AVIS je firma že až!!!!!

  2. No až na tú kvalitu 1multiplexu myslím pokrytie a silu signálu je to dobrá sprava

  3. Avis je zas na rade aby vyhodil slovak sport 3 a dal niečo ine…jeho ponuka po zaradení Towercomu do prveho multiplexu je už bezpredmetná

  4. som zvedavy kde nabrali tych 80% pokrytia ked ty krypli z towerkomu najprv chamcu vsetky muxy a potom je vidno tu neschopnost a diskryminaciu ostatnych obyvatelov slovenska nevedia pokryt muxom 1 a 4 .prievidza a okolie

  5. Urcite dobra sprava aj ked ja som mal SS3 cez lokalny MUX, takze u mna ziadna novinka. AVIS bude musiet SS3 teraz z lokalnych muxov vyhodit.

  6. Marian….od LV 15km smer na západ.SVK mux 1,2,3,4-mux miestný LV-HU mux a,b,c.

  7. Je to výborná správa-ale len pre časť Slovenska.V Prievidzi stále nenaladíte ani mux1 ani mux4…

  8. neviem, ale mne tak príde amatérská tá televízia, že až ma mrazí.

  9. Viem, že napr. okres PD má značné problémy s príjmom celoplošného MUX-u1..čo tak sledujem diskusie, v reáli to však nemám otestované. U mňa v BB je príjem všetkých štyroch celoplošných multiplexov bezproblémový, postačí aj malá anténka, v podstate kus drôtu. 🙂

Komentáre už nie sú povolené.