Reklama

freeSAT by UPC Direct poskytne svojim zákazníkom kanály AXN v distribučnej kvalite

Zákazníci satelitnej platformy freeSAT by UPC Direct na Slovensku v Českej republike, ako aj UPC Direct v Maďarsku, majú od včera prístup k programom rodiny AXN (AXN CE, AXN Czech, AXN White, AXN Black) z kapacity distribučnej spoločnosti ESS (Eastern Space Systems) prostredníctvom satelitu Thor 6 (0,8°W). Z danej kapacity slúžia programy ako distribučný signál pre ďalších operátorov. Predplatitelia operátora UPC DTH tak majú prístup k programom rodiny AXN v tej najlepšej (distribučnej) možnej kvalite, ktorú preberajú aj ostatní operátori.
Pokračovanie nižšie:

K programom AXN CE (Central Europe), AXN Czech, AXN White, AXN Black z kapacity ESS, frekvencii 12 092 MHz boli kódovacie systémy Cryptoworks, Nagravision a Irdeto pripojené už včera a programy boli okamžite aj sprístupnené zákazníkom platforiem freeSAT by UPC Direct a UPC Direct. Všetky programy vysielajú v kompresnom formáte MPEG-2 a s rozlíšením 704×576.

Zákazníci na Slovensku a v Českej republike určite ocenia aj prístup k čisto českej verzii kanálu AXN, ktorá prináša všetok obsah v českom jazyku vrátane reklám a upútavok.

Technické parametre pre príjem:
Družica: Thor 6 (0,8°W)
Frekvencia: 12 092 MHz
Polarizácia: Horizontálna
FEC: 7/8
SR: 28000
Modulácia: QPSK
Norma: DVB-S
Kódovanie: Áno (Conax, Cryptoworks, Nagravision a Irdeto)
Provider: ESS

Mohlo by vás ešte zaujímať