Reklama

AXN vysiela opäť v maďarskom DVB-T dočasne nekódovane

Viac ako dva týždne bude dostupný kanál AXN v maďarskom DVB-T opäť nekódovane. Diváci si tak od 1. do 15. októbra 2013 budú môcť opäť vychutnať jeden televízny kanál z bohatej ponuky MinDig TV Extra.

Naposledy bol kanál AXN dostupný nekódovane pre maďarských divákov v DVB-T v júli tohto roku, predtým aj počas minuloročných Vianoc a Silvestra.
Pokračovanie nižšie:

AXN sa nachádza v maďarskom multiplexe C, ktorý obsahuje okrem ďalších platených programov aj nekódované kanály ako RTL klub, TV2, Euronews či Info csatorna. AXN je dispozícii ako v maďarskom, tak aj anglickom jazyku.

Signál maďarských multiplexov je možné zachytiť aj u nás, prevažne v južnej časti Slovenska. Treba však pripomenúť, že v Maďarsku sa využíva v digitálnom terestriálnom vysielaní DVB-T úspornejší kompresný formát MPEG-4, preto je pre príjem potrebný aj set-top-box, ktorý podporuje príjem programov v tomto formáte.

Digitálna terestriálna platforma MinDig TV ponúka svojim predplatiteľom okrem kanálu AXN ešte programy ako ATV, Cool, Disney Channel, FEM 2, Film+, Hir TV, National Geographic, Private Spice, Sport klub, Cartoon Network, Comedy Central, Dorcel TV, History, Minimax, Muzsika TV, Prizma TV, Pro4, Spektrum, Sport1, Sport2, Universal Channel, VIASAT3 a prémiový kanál HBO. Pre príjem postačuje terestriálna anténa, set-top-box s čítačkou kariet Conax a samotná prístupová karta.

Mohlo by vás ešte zaujímať