Reklama

Regionálny DVB-T multiplex vo Zvolene vysiela na 42. kanáli

Digitálny terestriálny multiplex vo Zvolene, ktorý prevádzkuje spoločnosť Avis, bol spustený už pred niekoľkými dňami na 42. kanáli. Informovala o tom regionálna televízia Hronka na svojich webových stránkach, ktorá vysiela práve v tomto DVB-T multiplexe. Diváci vo Zvolene a v blízkom okolí, ktorí prijímali tento regionálny DVB-T multiplex z Banskej Bystrice (56 k.), si tak môžu preladiť svoje set-top-boxy či televízory so zabudovaným DVB-T tunerom na nový kanál.
Pokračovanie nižšie:

Vo Zvolenskom regionálnom multiplexe okrem už spomínanej TV Hronka vysiela ešte aj česká hudobná TV Šláger. Vysielač má povolený výkon 0,5 kW a je umiestnený vo Zvolene na Buzuluckej ulici.

TV Hronka je regionálna televízia, ktorá prináša aktuálne spravodajstvo zo Zvolena, Brezna, Banskej Bystrice či Žiaru nad Hronom. Okrem regionálneho multiplexu je možné televíziu sledovať aj u vybraných káblových operátorov.

Hronka-2292013-2012 1

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. to je zle napísané televíziou a zle pochopené. Nič nebolo preladené vo Zvolene sa nevysielalo na K56. Ide o to, že tí, čo prijímali zo Zvolena a z okolia signál TV HRONKA z Banskej Bystrice na K56 si môžu preladiť na nový vysielač vo Zvolene na K42.

    1. hajd – vďaka za info. Za nepresné informácie sa ospravedlňujeme.

  2. No mne nič nenaladilo K42. Tu je chyba: Vysielač má povolený výkon 0,5 kW a je umiestnený vo Zvolene na Bezoluckej ulici. Správne Buzuluckej ulici, mal by byť na tejto budove WUSAM, a.s., Buzulucká 3, 960 13 Zvolen

  3. Vo Zvolene sa vysielalo aj predtým, všetko ostáva tak ako to bolo zmenil sa len kanál z technických dôvodov a pridala sa jedna sektorová anténa čiže sa zväčšilo pokrytie…

  4. skratek: Ja bývam na sídlisku Západ, 6p. a nejde mi nič. Ostatné mi ide, samozrejme okrem BB K56. A kde to je pootáčané, len na Sekier či čo?

  5. jojo pozri na tejto stránke dole: dxforum.vysielace.sk/viewtopic.php?f=14&t=6516

Komentáre už nie sú povolené.